Newsy

Może dlatego, że była (i jest) zbyt poważna dla młodszych graczy, którzy upodobali sobie GTA.
Obrazek
Może dlatego, że była (i jest) zbyt poważna dla młodszych graczy, którzy upodobali sobie GTA.

Heh bardzo dobra myśl
Nareszcie będą jakieś nowe screeny ;) Ja najbardziej czekam na te z samochodami ;) A wy?
Ja chciałbym zobaczyć gameplay
Da się ściągnąć jakieś screeny lepszej jakości albo coś? Z góry dzięki za odpowiedz :)
Na razie nie.
To są screeny zeskanowane z czasopisma więc wątpię.
Proszzz screeny lepszej jakości:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
uuuuu bardzo ci dziękuje za screen'y Grisha!
Obrazek
Coś...

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Coś fajnego. Dużo nie widać, ale oczekujmy na screeny lepszej jakości :)
Trochę mi to przypomina Godfather, ale mam nadzieję, że tak nie będzie.
Widzieliście już nowy wygląd oficjalnej strony Mafii 2? ;) Mi się tam podoba! I jeszcze można podać e-mail na który będą przesyłać najnowsze wiadomości o grach 2k Games ;D I ten nowy screen! Macie tu przetłumaczony krórki tekst ze stronki Mafii 2 z działu Community > Features:

Oryginał:

GRAND OPENING OF DELUCA'S RESTAURANT
Welcome to DeLuca's Restaurant, a little-known bistro nestled on the east side of Empire City. We here at DeLuca's cater to the upper echelon living in the city. Become a regular face around here, and I assure you, we'll treat you right.

Who's DeLuca? Well, if you don't know... Maybe you'll see him around.

Tłumaczenie:

Wielkie otwarcie restauracji DeLuca

Witamy w restauracji DeLuca, mało znanym lokalu gastronomicznym, który znajduje się w wschodniej części miasta Empire City. Obsługujemy tu ludzi wyższej klasy miejszkających w tym mieście. Regularnie widywana tu twarz (DeLuca) zapewnia, że będziecie traktowani prawo i dobrze.

Kim jest DeLuca? Tak, nie wiesz... Może widzisz go gdzieś w pobliżu.

W tekście mogą pojawić się błędy, ponieważ nie jestem aż taki dobry w tłumaczeniu tekstów ;) Dajcie to na stronkę z moim podpisem :)
Czy mógłby ktoś przetłumaczyć news z 1 kwietnia http://mafia.czech-games.net/ ?
PS> Mam nadzieję, że to nie jest primaaprilisowy żart :-) .
Mogliby chociaż nazywać to bardziej kafejką, a nie restauracją ;)