Newsy

Wiem, chodziło mi o to że był by lepszy
od wydawcy wszystko zależy
Obrazek
od wydawcy wszystko zależy
od developera

Chodziarz pewnie przez to że Mafia zmieniła wydawcę w Mafii zabrakło kilku fajnych żeczy.
Jakich rzeczy zabrakło?
Obrazek
Jakich rzeczy zabrakło?

dowiesz się z artykułów
Jakich artykułów? Kiedy pojawią się one na stronie? O czym one będą, co w nich będzie?
Ciekawe, ciekawe... :-P Skoro pierwszą część wydała Cenega, to drugą też powinna...
Ostatnio pojawia się niewiele nowych informacji... Szczerze mówiąc, trochę się zaniepokoiłem o dalszy los Mafii II..
Chyba, że Mafioso ma jakiegoś newsa. Jeśli tak, to niech go opublikuje na stronie ;-) .
No cóż - 2k Czech nie jest takie "rozmowne" jak Illusion Softworks kiedyś. Może wkrótce dowiemy się czegoś nowego.
Mafioso napisał(a):
No cóż - 2k Czech nie jest takie "rozmowne" jak Illusion Softworks kiedyś. Może wkrótce dowiemy się czegoś nowego.

Albo jak R* który sypie nowinkami gdzie popadnie, moja teoria spiskowa twierdzi że Take-Two narzuciło taki rygor.
IS rozmowne? Przez 5 lat nie dawali oznak, co do Mafii2, podobna sytuacja z Hidden And Dangerous 3, o którym nic nie wiadomo, a fani czekają. Ich strona zawsze wiała pustką.
Obrazek
IS było rozmowne przed wydaniem Mafii - w internecie można znaleźć wiele wywiadów. A propos strony to strona konsolowej wersji w ogóle nie działa (console.mafia-game.com) a na PeCetowej wersji strony nie ma żadnych newsów (nawet tych, które były opublikowane). Myślę, że IS (2K Czech) już nic nie zrobi w kierunku Mafii "jeden".
Mafioso napisał(a):
strona konsolowej wersji w ogóle nie działa (console.mafia-game.com)

Też to zauważyłem :/

Mafioso napisał(a):
Myślę, że IS (2K Czech) już nic nie zrobi w kierunku Mafii "jeden".

Raczej tak, przypomina mi się jak wszyscy myśleli że multi wyjdzie w drugim patchu a tu IS olało fanów.
Mafioso napisał(a):
IS było rozmowne przed wydaniem Mafii - w internecie można znaleźć wiele wywiadów.

Musiało być żeby jakoś wypromować Mafię, zdobyli sławę i uznanie, zdają sobie sprawe, że Mafia to marka sama w sobie.
Obrazek
Jednak gra przeszła z małym echem i jest raczej nie doceniona