Newsy

Coś mi się wydaje że polacy będą na ulicach.Ale postac była by fajna gdyby była postac.A znacie Meyer Lansky.Był polakiem.
Mówie prawde nawet kiedy kłamie.

Człowiek z blizną
Ta bo w każdej większej aferze Polacy muszą się wkręcić. Słyszałem domysły że podobno Kuba Woje..wróć... Rozpruwacz też był rzekomo polskim imigrantem
Ciekawe czy będą mówić do nas podobne rzeczy koślawym polskim jak w GTA IV i czy w grze padnie najpopularniejsze polskie słowo na literę k. Mam nadzieję, że Czesi to dopracują, jesteśmy w końcu sąsiadami.

A Earl Wojciechowski, gangster którego bał się sam Al Capone był również Polakiem ;-)
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'
Trochę się pofatygowałem i zaznaczyłem ile zajmie przejazd z pewnego punktu na mapie do innego :P (na podstawie filmiku z ostatniego newsa) Oceńcie sami czy taki czas przejazdu to dużo czy wręcz przeciwnie :) http://img413.imageshack.us/img413/6026/ig9qpu.jpg
"Człowiek, który chce zbyt dużo od życia ryzykuje, że straci absolutnie wszystko. Natomiast człowiek który zbyt mało chce, może w ogóle nic nie dostać."