Ja na pewno zagram w Risen, bo to gra Piranha Bytes, a Arcania: A Gothic Tale to nie wiem, bo nie wiem jak to wyjdzie z firmie, która robiła gry w stylu kreskówkowym.
Już tyle czasu minęło i z tego co widzę to nic konkretnego nie zrobili.
Do listy tytułów na które czekam dopisuje Alan Wake studia Remedy Entertainment - twórców Maxa Payna. Będzie to thriller akcji z rozwiniętymi elementami psychologicznymi.
Do listy gier na które oczekuję dodałem tytuł ArmA 2 :) Jedynkę będę miał niebawem, a dwójka wyjdzie czerwcu tego roku. Zapowiada się znakomicie! Zresztą, zobaczcie sami trailer!
I gdzieś tam w oddali marzy mi się Hidden and Dangerous 3, 2K Czech mogłoby i o fanach tej serii pomyśleć.
Trzy z powyższych gier można już skreślić. GTA IV mam, bardzo dobra gra. Saints Row 2 mam, dobra gra. Gothic 3: Forsaken Gods, nie mam, i nie zamierzam mieć do wydania porządnej łatki.
W międzyczasie z SCE podpisana została specjalna umowa, na mocy której producent PlayStation 3 zrezygnował z domagania się o zwrot dotychczasowych kosztów produkcji L.A. Noire w zamian za wydanie gry tylko i wyłącznie na PS3.