MafiaII vs GTA4

jest dystrybutorem i cieszy sie popularnością...
"Lepiej umrzeć młodo..lecz z grubą forsą w kieszeni "
Acozz napisał(a):
Mafioso napisał(a):
GTA IV: Take2 <- 2K Games

A co ma 2k do GTA IV

2K Games -(należy do)> Take2 Interactive Software. To wszystko teraz jest z jednej rodziny (Mafia, GTA).
Szykuje się piękny okres dla graczy z gatunku gier gangsterskich .

Mafia 2
GTA IV
Saints Row 2

Wszystkie te tytuły zakupie :mrgreen:
Będzie grańsko
Obrazek
Mafioso napisał(a):
2K Games -(należy do)> Take2 Interactive Software. To wszystko teraz jest z jednej rodziny (Mafia, GTA).

2K Games wchodzi w skład T2 ale praktycznie nie ma nic wspólnego z GTA IV, a wydawcą jest R*
ALE OFF-TOP..eh nie bede robił off topu i powiem tyle:
mafia 2 i gta 4 moga być podobne ;(
Acozz napisał(a):
Mafioso napisał(a):

2K Games wchodzi w skład T2 ale praktycznie nie ma nic wspólnego z GTA IV, a wydawcą jest R*

W moim poście chodziło mi o to, że są z tej samej rodziny (powiązanie firm i ogólna tematyka gier). Dobra, już nie offtopujmy, bo temat jest o Mafii II vs GTA IV, a my gadamy o firmach.
Moim zdaniem nie powinno się porównywać GTA IV z Mafią II, jak porównywali III z I to było co innego.

Jeśli chodzi o porównywanie do najlepiej Mafię II porównywać z Godfatherem II, oczywiście po pierwszych filmikach można już określić kto wygrał w tym pojedynku.
Acozz napisał(a):

Jeśli chodzi o porównywanie do najlepiej Mafię II porównywać z Godfatherem II, oczywiście po pierwszych filmikach można już określić kto wygrał w tym pojedynku.
no jasne oczywiście dużo lepiej spisuje się mafia
nawet gdybym lubił goda /godfathera/ to powiedział bym że mafia 2 lepiej wypadała.
to będzie THE SIMS FATHER 2
Grisha napisał(a):
Szykuje się piękny okres dla graczy z gatunku gier gangsterskich .

Mafia 2
GTA IV
Saints Row 2

Ale będzie jazda! Choć Saints Row 2 to nie wiem co za gra. Ale na Mafię II i GTA IV czekam z niecierpliwością!

P.S.
Wydawało mi się, że GTA IV już wyszło xD :P
Obrazek
Tak, wyszło, ale koledze chodziło pewnie o premierę na PC ;)
Ach, czyli wyszło na Playsta...cośtam? Bo kolega, który ma Play'a mówił że na Play... wyszło i że chce kupić.
Obrazek
...i na Xbox'a ;)
Ja Wam powiem tylko tyle, że nie chcę aby jakie kolwiek powiązanie miała Mafia II z gta IV

Moim zdaniem gta to już gra zrobiona pod mody, kody i zabawę, a Mafia to jest coś w co trzeba włożyć rozumu, umiejętności, serca...

W gta rozwalić 30 ludzi to nic - bazooka i koniec

A w mafii rozpraw się z 10- cioma gdy masz tylko Colta.
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
Jedyne czego możemy być (chyba) pewni to to że z Mafia II nie będzie tylu problemów z instalacja i optymalizacją jak to było z GTA IV, ponieważ Mafia II jest tworzona docelowo na PC.