Mafia II Zestaw dodatków do gry - problem z instalacją

Kurcze mnie raczej ten Pheonix Steam nic nieda,bo ja niemam zadnego DLC zakupionego osobno,i niemam folderu DLC w plikach podstawki,takze niemiałbym gdzie nawet tego wkleic,a skoro nie bdzie działac to w pełni to po co mi taki nie w pełni działajacy produkt?? Powinni cos z tym zrobic,jakis path lub cos,jesli kto cis bedzie wiedział to podzielcie si na forum,ja tez cał czas szperam :)
Trzeba utworzyć folder o nazwie "dlcs" ;-)
Obrazek
Ale nie zadziała mu, bo trzeba co najmniej 1 dlc jak pisał KhazarOne.
Ja też z niecierpliowością będę czekał na Joe's Adventures, a teraz pogram w Betrayal of Jimmys, bo tam nie ma osiągnięć chyba.
Oby szybko dodali tę łatkę.
Zapraszam na http://www.cs-losser.pl - serwery gier Counter-Strike!
Ja mam wszystkie 3 DLC i wszystkie działają jak należy (o tym, że trzeba utworzyć folder "dlcs" mówiłem setki razy w innych tematach - dziękuję Soberatowi za wsparcie w przypominaniu tego ;-) ).
The Betrayal of Jimmy jest już dostępne na PC. Powiem, że prawie niczym się od Jimmy's Vendetta nie różni, oczywiście oprócz nowych misji i ich ikonek.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Też mam problem dzisiaj zakupiłem zestaw dodatków na pc a posiadam tylko orginalną podstawówke mafia 2 po włożeniu płyty wybór języka kod instalacyjny no i potem informacja że na steam zainstalowany już jest produkt w tej ofercie i mam odwiedzić bibliotekę gier no i dalej dupa nie dość że człowiek kupuje orginał to jeszcze kłody pod nogi banda jedna mam nadzieję że z tym coś zrobią
U mnie to samo po wpisaniu kodu.

Podzielam obawy, że otrzymaliśmy kody do podstawki.

Instrukcja wygląda identycznie jak instrukcja podstawki, ale otrzymaliśmy także świstek z opisem dodatków, więc może jednak wszystko jest OK... :-|

Na STEAMie też nie widzę "Joe's Adventures", więc przypuszczam, że jednak otrzymaliśmy dobre kody...
Oby... :-/

Ktoś za to powinien zawisnąć! :mrgreen:
Wy powinniście zawisnąć za kupowanie tych DLC
Nie rozumiem was, na innych forach płaczecie, że to skandal bo DLC są płatne a tutaj, że kupujecie je i macie problemy.
IQ poniżej 50 chyba bo nawet nie wiecie, że jak nie ma folderu DLCS to trzeba utworzyć.

A dodatki nie pojawią się jako osobna gra, więc zobaczcie w steamie w tej grze w kategorii DLC czy coś miacie

Tutaj screen dla kompletnie niekumatych :
Obrazek

Mafiosi
Przeczytaj jeszcze raz uważnie coś ty napisał , twój post nad moim
Core i5 750 3.20 Ghz, Asus GTX 680, 8 GB DDR3 1600 Mhz Geil, Asus P7P55D-LE, Seasonic X 650 W, Win7 Home Premium 64bit
--> Crew

Stary po co Ty wogóle się wypowiadasz w tym teamcie jak zupełnie niemasz pojęcia o co chodzi??
Mam takie pytanie. Czy Ty posiadasz ten pakiet dodatków, że się tak wymądrzasz?? Większośc osób, które ma jakikolwiek dodatek ma również folder "dlcs" i co z tego jak to nie w tym problem.

Problem jest w tym, że Steam nie rozpoznaje wogóle tego pakietu dodatków i niewiem, czy on jest tylko dostepny w naszym kraju, że tak się dzieje.
Są dwie opcje, czekać na patcha albo na nowe CD-Keye. Cenega ma się skontaktówać z Valve i odpisać mi w ciągu pięciu dni roboczych ( zgłoszenie było w czwartek ). Jak będe coś wiedział to odrazu napisze

Pozdro
Cenega ci nic nie odpowie, ich to nie interesuje .
Wypuścili ten pakiet dodatków bez uzgadniania tego z Valve , więc jak to ma działać ?
utwórz nowe konto steam i spróbuj tam wprowadzić ten klucz, być może jest to czysta gra bez dodatków, lub pełna gra z dodatkami.

i tak mam dodatki wszystkie za darmo :
Obrazek

oni postępują nieuczciwie, więc czemu ja mam im wkładać forsę do kieszeń ?
Core i5 750 3.20 Ghz, Asus GTX 680, 8 GB DDR3 1600 Mhz Geil, Asus P7P55D-LE, Seasonic X 650 W, Win7 Home Premium 64bit
Właśnie a jakby tak spróbowac anulować klucz mafi 2 (podstawki) i wtedy wprowadzić klucz ten od dodatków? Ciekawe co wtedy by się stało...

PS:trochę się boje to sprawdzić
Off-topic usunięty - M.

nie da rady anulować już wprowadzonego klucza
Off-topic usunięty - M.

Wracajac do problemu,wydaje mi sie że Cenega niewiele poradzi w tym wypadku,choc pisałem juz maila ze sprzedali mi poprostu wadliwy produkt skoro nieda sie go zainstalowac.To niestety jest wadliwy produkt! Nie odpisali jeszcze na maila ale mysle ze juz niebawem coś dostane na @. Jak narazie niestety niema sposobu by to jakos ominac lub zainstalowac,trzeba poprostu czekac,widocznie nie przewidzieli takiego problemu,a takowe niestety sie zdarzaja,tylko szkoda że my padlismy ich ofiara... ale cuz pozostaje czekac na rozwiazanie... JAK KTOŚ COS BEDZIE WIEDZIAŁ KONKRETNEGO DAJCIE ZNAC :)
Trzeba będzie w poniedziałek do Cenegi przedzwonić i ich tak opieprzyć, że popuszczą szczyle i będą się bali xD A tak na serio zadzwoncie wszyscy w poniedziałek z tym problemem aż się telefony będą urywać i zrobią na 100% coś z tym.

PS: Macie nr telefonu do steam'a?
Nr telefonu do steam? :lol: Niestety jest tylko Steam Support :-)

Wiecie co jest możliwe? Że gdy produkowali kody zaszedł jakiś błąd i dostaliśmy cd-key na Mafia II Extended Edition, a nie na DLC Pack. Spróbował bym na czystym steamie, ale mogą się potem czepiać, że użyłem kod itd.
Zapraszam na http://www.cs-losser.pl - serwery gier Counter-Strike!
Nie cytuj posta wyżej - M.

Taka pomyłka jest nierealna, spróbuj na czystym koncie co będzie, jakby co zwrócisz im to z kontem
poza tym ta paczka dodatków jest jedynie dostępna w Polsce, Czechach i chyba w Rosji nigdzie więcej