Witam.
Dziś chciałem wam przedstawić mojego moda do Mafii II, który jest wciąż w produkcji. Już dawno chciałem się za to zabrać, ale praca mi w tym nie pomagała. Mod jest ukończony w ok. 20%
Jego celem jest zmienienie utworów muzycznych w radiu, ale na te również z lat 30, 40 i 50, które nie zostały umieszczone w oryginalnym soundtracku. Na razie umieszczam tylko część tytułów,ale w miarę postępów będę umieszczał kolejne.
Empire Central, lata 50:
1.Bobby Darin-Dream Lover
2.Buddy Holly-Crying,Waiting,Hoping
3.Chubby Checker-Let's twist again
4.Dean Martin-Gentle on My Mind
5.Dean Martin-Sway
6.Dean Martin-Volare
7.Dean Martin-Everybody loves somebody sometimes
8.Dean Martin-My Rifle my Pony and Me
9.Dean Martin-Think About Me
10.Elvis Presley-I can't help falling in love with you
11.Elvis Presley-Jailhouse Rock
12.The Platters-Only you
14.Frank Sinatra-My way
15.Frank Sinatra-That's life
16.Little Richard-Good Golly Miss Molly
17.Los Lobos-La Bamba
18.Los Lobos-Come on let's go
19.Los lobos-We belong together
20.Los Lobos-Donna
21.Pat Bone-Speedy Gonzalez
22.Sam Cooke-Wonderful World
23.The Beatles-Twist and Shout
24.Tony Bennett-Rags to Riches
Na razie to tyle.Jak ktoś ma jakieś swoje propozycje odnośnie piosenek, to proszę śmiało pisać, bo mi już piosenek brakuje.
UWAGA!!!
Zgodnie z ustawą z dnia 4 lutego 1994r. o ochronie praw autorskich (Dz.U. 1994 nr 24 poz. 83) zastrzegam sobie wyłączne prawo do wykonywania projektów przeze mnie rozpoczętych. Nie dotyczy to sytuacji, gdy dobrowolnie zrzekam się całego* projektu lub jego części.** Zastrzegam sobie pełne prawa autorskie do moich projektów, których się nie zrzekłem w całości.***
*Może to nastąpić, gdy ogólne wykonanie projektu nie będzie możliwe z powodu braku czasu, bądź wystąpienia losowych okoliczności uniemożliwiających mi jego wykonanie. W takich przypadkach wyznaczam chętnego użytkownika, który wykona projekt za mnie.
**Zakazane jest odbieranie mi projektu w całości, gdy zrzeknę się tylko jego części.
***Dzieci neostrady chcące się dowartościować poprzez odebranie mi moich projektów bez mojej zgody informuję, że w tym kraju jest to nielegalne. A jeżeli się to nie podoba, to niech szukają szczęścia gdzie indziej. Najlepiej na Madagaskarze, albo w Bombaju
Dziś chciałem wam przedstawić mojego moda do Mafii II, który jest wciąż w produkcji. Już dawno chciałem się za to zabrać, ale praca mi w tym nie pomagała. Mod jest ukończony w ok. 20%
Jego celem jest zmienienie utworów muzycznych w radiu, ale na te również z lat 30, 40 i 50, które nie zostały umieszczone w oryginalnym soundtracku. Na razie umieszczam tylko część tytułów,ale w miarę postępów będę umieszczał kolejne.
Empire Central, lata 50:
1.Bobby Darin-Dream Lover
2.Buddy Holly-Crying,Waiting,Hoping
3.Chubby Checker-Let's twist again
4.Dean Martin-Gentle on My Mind
5.Dean Martin-Sway
6.Dean Martin-Volare
7.Dean Martin-Everybody loves somebody sometimes
8.Dean Martin-My Rifle my Pony and Me
9.Dean Martin-Think About Me
10.Elvis Presley-I can't help falling in love with you
11.Elvis Presley-Jailhouse Rock
12.The Platters-Only you
14.Frank Sinatra-My way
15.Frank Sinatra-That's life
16.Little Richard-Good Golly Miss Molly
17.Los Lobos-La Bamba
18.Los Lobos-Come on let's go
19.Los lobos-We belong together
20.Los Lobos-Donna
21.Pat Bone-Speedy Gonzalez
22.Sam Cooke-Wonderful World
23.The Beatles-Twist and Shout
24.Tony Bennett-Rags to Riches
Na razie to tyle.Jak ktoś ma jakieś swoje propozycje odnośnie piosenek, to proszę śmiało pisać, bo mi już piosenek brakuje.
UWAGA!!!
Zgodnie z ustawą z dnia 4 lutego 1994r. o ochronie praw autorskich (Dz.U. 1994 nr 24 poz. 83) zastrzegam sobie wyłączne prawo do wykonywania projektów przeze mnie rozpoczętych. Nie dotyczy to sytuacji, gdy dobrowolnie zrzekam się całego* projektu lub jego części.** Zastrzegam sobie pełne prawa autorskie do moich projektów, których się nie zrzekłem w całości.***
*Może to nastąpić, gdy ogólne wykonanie projektu nie będzie możliwe z powodu braku czasu, bądź wystąpienia losowych okoliczności uniemożliwiających mi jego wykonanie. W takich przypadkach wyznaczam chętnego użytkownika, który wykona projekt za mnie.
**Zakazane jest odbieranie mi projektu w całości, gdy zrzeknę się tylko jego części.
***Dzieci neostrady chcące się dowartościować poprzez odebranie mi moich projektów bez mojej zgody informuję, że w tym kraju jest to nielegalne. A jeżeli się to nie podoba, to niech szukają szczęścia gdzie indziej. Najlepiej na Madagaskarze, albo w Bombaju
„An eye for an eye makes the whole world blind.”
~Mahatma Gandhi
~Mahatma Gandhi