Ile razy przeszedłeś Mafie?

z 3 razy :) dla mnie ciezko jest przechodzic cos 2 razy :) ogolem to gry fabularne odkladam na polke po 1 razie :) gry do ktorych wracam to ewentualnie pilka nozna czy tam GTA zeby se postrzelac :)
no M1 i M2 wyjatek :)
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
Szanowni Państwo , właśnie przeszedłem Mafię 51. raz. Jak zwykle zrobiło mi się smutno przy ostatniej scence.

Muszę osobiście pogratulować, dostajesz warna za nabijanie postów, Nie sądzisz że pisanie co kilka postów ile razy przeszedłeś Mafie jest nie stosowne? W każdym razie gratuluje //dosia92

Nie musisz mi gratulować , ale dziękuję. Co w tym złego , że ktoś co raz informuje o tym ile razy już przeszedł? Nie sądzisz , że takie czepianie się jest złośliwe? :->
Salieri Cię dorwie
@UP: Biorąc pod uwagę, że grasz od 2,5 roku, jak napisałeś w innym temacie musiałbyś przejść tą grę ~20 razy w ciągu roku, co daje prawie 2 razy w miesiącu, czyli raz na 2 tygodnie. Oczywiście pod warunkiem, że grałbyś codziennie. Czy to jest możliwe?! Nie masz innych gier? Nie zaczyna cię to nudzić?

Ja przechodzę teraz trzeci raz
Przeszedłem ją już 12 razy (liczyłem ;-) ), ale jazdy ekstremalnej nie za bardzo chciało mi się przechodzić :-P
Obrazek They never fight alone...
Ja Mafię przeszedłem 4 razy, a jeżeli chodzi o Jazdę Extremalną to nigdy nie mogłem przejść jednej z misji - dojechać Truckiem z prędkością co najmniej 35 mph.
Ryba napisał(a):
... a jeżeli chodzi o Jazdę Extremalną to nigdy nie mogłem przejść jednej z misji - dojechać Truckiem z prędkością co najmniej 35 mph.

Ja tak samo, te wszystkie misje w Jeździe Ekstremalnej są dość trudne, i temu nie chciało mi się ich przechodzić :-D
Obrazek They never fight alone...
Około 25 razy.
"Przyjaźń to gówno"
Ech nie pamiętam, około 20 razy. Gram 2 lata.
Obrazek
6 razy
3 tylko ;d
Przynajmniej kilka razy, obecnie bardziej interesuje mnie druga cześć :)
Mafie przeszedłem około 20 razy :-D
Obrazek
teraz przechodzę 3 raz ;)
i na pewno jeszcze kilka razy przejdę tą grę ;p
Ja już od kiedy zacząłem grać na komputerze grałem w Mafie i uwielbiam w nią grać z tym że przęchodzę tą gre często u kumpli i ogólnie bez kantów byłoby jakieś około 20 razy.
Obrazek
Nie pamiętam dokładnie. Na pewno trzy razy, być może był czwarty, wiem na pewno, że raz z trainerem grałem (ale ze mnie noob :D).