Ile będzie ważyć Mafia II?

Jak w temacie? Ile będzie ważyć wersja ściągana ze Steama? - czyli normalna ;]

Dodatkowo mam pytanie. co zawierać będzie edycja Deluxe?
8-10 GB.

Wersja Deluxe zawierać będzie, artbook, mapę i jakieś obrazki w wersji elektronicznej, dodatkowo do Mafii II dodana będzie pierwsza część Mafii.
Obrazek
Z dokładnością to 7278MB xD.
Hardstyle jedyna miłość na której się nie zawiodłem.
Skąd masz takie info?
Pewnie sobie zmyślił... Przeciez jest podane w wymaganiach, że 8-10GB. Wiec 7,2 nie moze ważyć :-)
Obrazek
Obrazek

Tyle zajmuje dokładnie gra więc tyle pewnie będzie do pobrania.
podobno w Rosji posiadają już mafie II tyle ze aktywować ja mogą dopiero 27.08 heh tylko dlaczego jeszcze nigdzie nie widać na forach warezowych? Chyba że ktoś ma już jakieś linki to prosiłbym o kontakt na PW bądź w temacie o ile nie narusza to regulaminu forum :)
Jeśli chcesz tanio ściągać z rapidshare, hotfile, megaupload i wielu innych serwisów wejdż na tą stronę, a reszty dowiesz sie w regulaminie. Polecam bo sam korzystam z tego serwisu.
Obrazek
A co ci z wersji STEAM nawet jeżeli będzie na warezach?
Gra już jest dostępna na warezach i torrentach od dziś, ale na szczęście jest to wersja CloneDVD przez co nie można jej jeszcze uruchomić. Znając życie to crack i tak wyjdzie jeszcze dziś albo jutro bo to STEAM, a taki Razor czy Skidrow łamie to zabezpieczenie bardzo szybko ;-) Chociaż liczę na to, że wytrzyma jak najdłużej :P
głównie chodzi mi o ściągnięcie plików bo mam dość wolny transfer i zajmie mi to pewnie kilka dni heh :)
Jeśli chcesz tanio ściągać z rapidshare, hotfile, megaupload i wielu innych serwisów wejdż na tą stronę, a reszty dowiesz sie w regulaminie. Polecam bo sam korzystam z tego serwisu.
Obrazek
matrix991 napisał(a):
Gra już jest dostępna na warezach i torrentach od dziś, ale na szczęście jest to wersja CloneDVD przez co nie można jej jeszcze uruchomić. Znając życie to crack i tak wyjdzie jeszcze dziś albo jutro bo to STEAM, a taki Razor czy Skidrow łamie to zabezpieczenie bardzo szybko ;-) Chociaż liczę na to, że wytrzyma jak najdłużej :P

Mam rozumieć że masz już mafie? :>
Ja szukałem wszędzie od 6 rano i nigdzie ani słowa o CloneDVD.
Hardstyle jedyna miłość na której się nie zawiodłem.
Nie nie mam jeszcze Mafii II. Nie mogę podać linków gdzie gra będzie ogólnodostępna (zostały jeszcze chyba 3 party do uploadu), a na prywatnych trackerach trzeba mieć zaproszenie, a ja w chwili obecnej żadnym nie dysponuje. Z pewnością jak już koleś wrzuci na tym jednym warezie to pewnie i na polskich się ta wersja pojawi. Problem jest w tym, że po co komu ta wersja skoro z pewnością tą grę złamie Razor i będzie trzeba pobierać na nowo z jego instalacją tak jak było to w przypadku Metro2033.
ja również przeszukuje rozmaite fora i nigdzie nie mogę nic znaleźć
Obrazek
No bo mówię wam, że na ogólnodostępnych forach nie ma jeszcze Mafii 2. Jest ona tylko na prywatnych trackerach, a żeby się tam dostać trzeba mieć zaproszenie. :roll: Dopiero zaczynają wrzucać na Rapid,hotfile itp.
czyli z jutrzejszym dniem można się spodziewać już linków na polskich forach :)?
Obrazek