Ile będzie ważyć Mafia II?

Nie jestem żadnym moderatorem, ale lepiej skończcie ten off topic, bo posypią się ostrzeżenia albo bany za piractwo ;]
"Człowiek, który chce zbyt dużo od życia ryzykuje, że straci absolutnie wszystko. Natomiast człowiek który zbyt mało chce, może w ogóle nic nie dostać."
Sądzę, że nawet dzisiaj. Ale wątpię aby była to wersja grywalna. Chyba, że jakimś cudem razor albo inna grupa szybko scracuje grę i da ją w sieć. A jeśli chodzi o CloneDVD to za kilka godzin powinna być.

Tak jak kolega pisze powyżej. Skończmy już o tym pisać bo to piractwo. Ja i tak czekam na oryginalną wersję, ale lubię obserwować tam ludzi jak czekają na cracka :lol: Szkoda, że to szybko złamią ;-)
Co ja wam powiem, wiedziałem że dzisiaj wyjdzie ale skoro jutro wyjdzie na publiczne fora, potem razor przerobi nastanie nas poniedziałek, a we wtorek premiera w USA. :>
Wiec i tak i tak poczekamy.

@edit.
Rozmawiamy tylko :). Nie podajemy linków.
Koniec tematu z Piractwem
Hardstyle jedyna miłość na której się nie zawiodłem.
Czemu wiedzieliście, że dzisiaj wyjdzie? Dziś kopie gier zostały dostarczone do sklepów czy co?
maciek1o3s napisał(a):
Czemu wiedzieliście, że dzisiaj wyjdzie? Dziś kopie gier zostały dostarczone do sklepów czy co?

Intuicja, zawsze gra przed premierą wychodzi a w dniu premiery cracki. :d.
Takie piractwo.
Gra jest wcześniej, gdyż pre-ordery w stanach są już wysyłane i z tamtych okolic gra wyciekła do sieci.
Gra jest już w sieci. Posiadam linki jednak mam zbyt wolny transfer żeby ściągnąć to jednego dnia heh. Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę na PW.

PS. nie wspieram piractwa ;)
Jeśli chcesz tanio ściągać z rapidshare, hotfile, megaupload i wielu innych serwisów wejdż na tą stronę, a reszty dowiesz sie w regulaminie. Polecam bo sam korzystam z tego serwisu.
Obrazek
Mafia 2 jest już na polskich warezach,heh
Ja osobiscie mam slaby internet do sciągania a po drugie nie po to czekalem tyle lat zeby ją poprostu sobie sciągnąć.
Ja sobie jednak kupię oryginalną grę i pogram w dniu premiery. Podobnie było z płytą zespołu AC/DC - Black Ice
Ps. To jest mój pierwszy post na forum. Cześć! ;)
Cóż po tym co mi zrobili z wersją na PS3 postanowiłem ściągnąć grę na PC i zagrać choćby na najniższych detalach zamiast płacić 200 zł + za brak trawy, brak fizyki ubrań, ghost-town, beznadziejne AI policji itd. To na znak protestu, nie dam 2k zarobić na tak beznadziejnym porcie.

pozdrawiam.

EDIT: Co do tematu- pewnie około 10 GB
Obrazek
Obrazek
Ja też mam slaby internet na sciaganie tak duzych plikow.
ps. jeszcze takie info do tych którzy ściągają: jest to wersja clonedvd wiec jeśli nie wyjdzie do niej instalator to nic nam po tej wersji. Lepiej poczekać na wersje od Razora lub inną która powinna pojawić się w ciągu kilku godzin.
Jeśli chcesz tanio ściągać z rapidshare, hotfile, megaupload i wielu innych serwisów wejdż na tą stronę, a reszty dowiesz sie w regulaminie. Polecam bo sam korzystam z tego serwisu.
Obrazek
Już jest na polskich stronach wersja Clone DVD, bez cracka.
Ja jednak poczekam do premiery i wtedy ściągnę razem z crackiem od Skidrowa, albo Razora.
Ja już dziś sobie przyszykowałem miejsce na dysku :) A co do postów powyżej mam 1 zasadę " nie piracę* dobrych gier" (*ściągam) , jak jakaś gra mi się podoba to ją kupuję w moim przypadku mało tego seria CoD i parę innych i wszelakie darmowe mmo. Ale trochę rozumiem tych co pobierają pirackie wersje: w tym kraju uczciwie się nie dorobisz a jak chcesz coś sobie kupić to musisz odkładać nie wiadomo ile, gry nie są tanie więc trochę rozumiem niektórych ale i tak nie popieram piractwa. Wracając do tematu miejsce na dysku przygotowane i aby do piątku.
Ja za jakies 2h będę grał.
Jestem pierwszym polakiem który miał mafie na dysku. Miałem ją już o 16, a na Polskich stronach pojawiła się ok 19-20 :D
A z polskimi napisami ?