Ile będzie ważyć Mafia II?

Yyy a jak masz zamiar grać? Przecież nie ma żadnej wersji scenowej...
Niestety EN, ale spolszczenie sie ściągnie 27, przed 27 i tak nie byłoby polskich napisów.:D
W tym momencie czekam na cracka.
Hardstyle jedyna miłość na której się nie zawiodłem.
Chwali pięta.
Obrazek
Crack stworzony, jeszcze testacja i crack od QTaS_TeaM może sie pojawi w necie by zaistnieć w świecie ;-)

Cracka zrobiłem głównie dla użytku własnego ;d

Użytkownik pisząc ten post dostał 1 ostrzeżenie. - Cukier
O ile wiem, to na tym forum nie popierane jest piractwo. Nie afiszuj się tak z tym, można zarwać za to warna, o ile się nie mylę.
Pq3K napisał(a):
Niestety EN, ale spolszczenie sie ściągnie 27, przed 27 i tak nie byłoby polskich napisów.:D
W tym momencie czekam na cracka.

Spolszczenie musi zostać najpierw wyciągnięte z polskiej wersji gry więc nie wiem czy będzie dostępne od razu 27, możliwe że będzie taka sytuacja jak z prototype gdzie gra wyszła w PL w rodzimym języku ale spolszczenie jest tworzone oddzielnie do angielskich wersji gry i jest na razie w trakcie pracy mimo ze od premiery minęło sporo czasu.
Panie admin/panie moderatorze, o ile mnie wzrok nie myli, to na forum mafiatown obowiązuje pewien regulamin. W regulaminie widzę, że obowiązuje netykieta. Z kolei w netykiecie mam taki punkt:

Szczególnie nie należy publikować w Internecie niezgodnych z prawem treści zdefiniowanych w różnych ustawach, które wymieniono poniżej

(...)
Treści, za które określono sankcje w ustawach szczególnych, a które:
-przyczyniają się do łamania praw autorskich lub naruszają prawa autorskie i licencje podmiotów trzecich. (Ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 4 lutego 1994 r.);
(...)
Treści, za które określono sankcje w kodeksie karnym, a które:
-nawołują do popełnienia przestępstwa (art. 255 Kodeksu karnego);
(...)

Myślę, że uwzględniając powyższe punkty i widząc, co się dzieje w temacie- należało by zrobić porządek. W temacie mamy pytanie o rozmiar gry, a w dalszej części chłopaczyna cieszy się, że oszwabił autorów gry i naruszył prawa autorskie. Podpowiada, gdzie szukać nielegalnej kopii, proponuje kontakt na pw w celu podania dodatkowych informacji. Po prostu żenada i zero jakiegokolwiek honoru. Czesi zapierniczali 8 lat, nie wydawali co 5 minut kolejnych niedopracowanych gier, włożyli w jedną mnóstwo czasu i pracy. Stać cię na internet, mocnego kompa, prąd, a nie wydasz nędznych 120 zł na oryginalną grę? Nie podziękujesz twórcom za ich godziny ślęczenia nad kodem? Wstyd po prostu.
Czas, by wkroczyły służby porządkowe.
jimmen17 napisał(a):
Panie admin/panie moderatorze, o ile mnie wzrok nie myli, to na forum mafiatown obowiązuje pewien regulamin. W regulaminie widzę, że obowiązuje netykieta. Z kolei w netykiecie mam taki punkt:

Szczególnie nie należy publikować w Internecie niezgodnych z prawem treści zdefiniowanych w różnych ustawach, które wymieniono poniżej

(...)
Treści, za które określono sankcje w ustawach szczególnych, a które:
-przyczyniają się do łamania praw autorskich lub naruszają prawa autorskie i licencje podmiotów trzecich. (Ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 4 lutego 1994 r.);
(...)
Treści, za które określono sankcje w kodeksie karnym, a które:
-nawołują do popełnienia przestępstwa (art. 255 Kodeksu karnego);
(...)

Myślę, że uwzględniając powyższe punkty i widząc, co się dzieje w temacie- należało by zrobić porządek. W temacie mamy pytanie o rozmiar gry, a w dalszej części chłopaczyna cieszy się, że oszwabił autorów gry i naruszył prawa autorskie. Podpowiada, gdzie szukać nielegalnej kopii, proponuje kontakt na pw w celu podania dodatkowych informacji. Po prostu żenada i zero jakiegokolwiek honoru. Czesi zapierniczali 8 lat, nie wydawali co 5 minut kolejnych niedopracowanych gier, włożyli w jedną mnóstwo czasu i pracy. Stać cię na internet, mocnego kompa, prąd, a nie wydasz nędznych 120 zł na oryginalną grę? Nie podziękujesz twórcom za ich godziny ślęczenia nad kodem? Wstyd po prostu.
Czas, by wkroczyły służby porządkowe.

Nieźle się uśmiałem.
W moim przypadku kupię grę, lecz nie każdy macha kasą na lewo i prawo. A grać się chce :-| .
Nie udostępniam ze swojej strony nikomu pirackiej wersji, więc nie łamię regulaminu. Grę zakupie w połowie Września jak uzbieram pieniądze, w tym momencie mam 40zł.

Offtopic jest niezły, sugeruję lock tematu.
Jedna wielka bujda.
Wole poczekać do 24.

Pozdrawiam
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Pq3K jest jedna zasada jak się nie ma hajsu to się nie gra, bo jeśli 2mln osób pomyśli tak samo jak Ty ale uzna że skoro grę przeszła to na co ma wydawać 200 zł skoro już ją zna na wylot.Powtarzam jeszcze raz jak się nie ma hajsu to się nie gra. To tak jak Ty byś zrobił jakiś program, zażądał za niego pieniędzy, lecz 2mln ludzi powie że nie ma hajsu a chce go mieć, i ty wtedy zarobisz wielkie gó*no i jesteś mega wkur*iony. WIĘC APELUJĘ !! NIE OKRADAJMY TWÓRCÓW, BO ZA NIEDŁUGO NA PC NIE BĘDZIE ŻADNYCH GIER !!
Pq3K napisał(a):
W moim przypadku kupię grę, lecz nie każdy macha kasą na lewo i prawo.(...) .
Nie udostępniam ze swojej strony nikomu pirackiej wersji, więc nie łamię regulaminu. Grę zakupie w połowie Września jak uzbieram pieniądze, w tym momencie mam 40zł.

No jak to, skoro nie chciałeś jej nikomu udostępnić, to po co rozgłaszasz to wszem i wobec na forum? Chwalisz się tym, że piracisz?

Poza tym, wytłumaczenie "chcę grać, ale nie mam kasy", jest najgłupszym i najczęstszym wytłumaczeniem pirata. Skoro miałeś na kompa, który udźwignie Mafię 2, to nie stać cię już na grę?

Pq3K napisał(a):
A grać się chce :-|

Jak chce ci się jeść, to kradniesz żarcie czy kupujesz?
nivener, nic tym nie wskórasz, i tak będą piracić. Zresztą zbaczacie trochę z tematu :-P
Obrazek
No i niestety albo stety mafia II jest już warezie z crackiem sprawdzałem poglądowo gre chcę mieć w wersji PL i poczekam do czasu premiery.
Offtop się zaczyna.
Została udzielona odpowiedź na zadane pytanie.
Zamykam
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra