czy warto kupic Jimmy's Vendetta

zastanawiam sie nad kupnem Jimmy's Vendetta ale nie wiem czy warto mogl by ktos powiedziec kto juz ma czy sie oplaca z gory dzieki
Jeżeli oczekujesz wolności i nie masz nic przeciwko arcadowemu stylu gry polecam :)
Jeśli zapłaciłeś już te 100zł+ za oryg grę to sobie ściągnij ;D Ogólna rozpierducha, ale strasznie krótkie misje.
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
sciągnij sobie,ma nie całe 400 mb więc kilka chwil i cieszysz sie dodatkiem za darmo. No a jak jestes typem czlowieka ze strach sciagac pirackie gry to wydawaj kase :d

osobiscie mam 40% za sobą i już mam dość dodatku.
Twórcy gry nas zrobili w balona, to czemu my nie mamy prawa? Po raz pierwszy popieram ściąganie, w przypadku DLC.
Panowie szukam szukam i znaleźć nie mogę. Skąd można to ściągnąć?
9.08.11, Ergo Arena, Sopot - Ozzy Osbourne
10.08.11, Spodek, Katowice - Judas Priest - Metal Hammer Festival
Oczywiscie zatoka piratow :) TPB :mrgreen:
Balon tu piractwa się nie popiera ale wpisz sobie w googlach darkwarez.pl,jak jestes mądry to do reszty dojdziesz sam.

@Topic
już się wypowiadałem ale tu nie ma nic innego jak 'Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie' :)
Balon napisał(a):
Panowie szukam szukam i znaleźć nie mogę. Skąd można to ściągnąć?

Zakupić i ściągnąć ze Steam'a. ;-)
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Zakupić i ściągnąć ze Steam'a. ;-)

Pff...

Ogólnie ja pograłem, liczyłem na jakąś fajną fabułę, a tu nic. Nawet przerywników niema (tylko są w pierwszej misji) :-/
Obrazek
Mi się jakoś długo wczytuje ten DLC... Długo, czytaj wcale...
Gdy zwykła gra wczytuje się bardzo szybko ( nawet nie zdążę do połowy przeczytać tekstu ), to przy JV mogę sobie czytać i czytać i czytać, a gra i tak się nie załaduje ( no dobra, czekałem tylko kilka minut... ) ;/

@:
Już dziaua.
Nareszcie freeride, tyle zdarzylem zobaczyc ;)
Obrazek
no to super podpowiedzieliscie :P
Nie mam JV ale powiem ze ten DLC to wycięty FR i misje poboczne z M2...
Jak dla mnie nie opłaca się, głównie dlatego że kupowałbym to DLC tylko dla FR, a przecież mod do FR jest! ;-)
Obrazek
To prawda...jednak poki co mod nie posiada prostej opcji "zapisz grę"...ale pewnie dzieki temu "DLC" będą ludzie w stanie to rozgryźć
Obrazek