KhazarOne napisał(a):
Takie pytanko: przeszedł ktoś wszystkie misje w JV? Mam nadzieję, że jak zrobi się ostatnią misję to gra się dalej w otwartym świecie co? Nie ma tak, że game over?
Tak gra się dalej, i jest mozliwosc powotrzenia wsyztskich misji...poprawienia wyniku np
drzeworyjec napisał(a):
Rozumiem, że ten freeride z JV z możliwością zapisu itp. to dotyczy tylko Jimmy'ego i polega na tym, że jezdzimy sobie po mieście, a kiedy chcemy udajemy się po jakieś zadanie? Czy pojawia się dodatkowa opcja w menu, tak jak w tym modzie na FR - wybieramy czas (lata '40 lub '50), porę dnia, roku itp. i poruszamy się Vitem tylko, że jest wreszcie opcja zapisu?
Tak freeride z JV jest z mozliwoscia zapisu. Zapisu mozna dokonac w domkach (jak w gta) hmmm i tutaj zastanawia mnie fakt dlaczego jimmy mieszka w mieszkaniach Vita
mogli dodac jakies nowe zeby zycie Vita bylo bardziej osobiste, wiarygodne a tak to mieszkania sa tylko miejscami zapisu w grze. Zawsze mamy do wyboru 3 misje, kazda roznego typu. po wykonaniu 3 misji dostajemy dostep do 3 nastepnych itd...nie ma wyboru w menu lat '40 czy '50 - akcja dzieje sie w latach '50...pory roku sie nie wybiera a pora dnia nie wiem od czego zalezy...zauwazylem ze czesto pada ;p....A co do Vita to nic nie zmienili...nie ma Orginalnego Freeride i opcji zapisu.