#2Re: Czy jesteś za robieniem w Mafii przeróbek z Ivoną?
Drobny złodziejaszek
165
Rozśmieszyłeś mnie i to bardzo. Powstają obrazki nabijające się z papieży, Boga, prezydentów, a ja mam się przejmować przeróbką gry? Buhahahahahaha. Oczywiście, że jestem za. Byle by przeróbka była dobra.
#8Re: Czy jesteś za robieniem w Mafii przeróbek z Ivoną?
Współpracownik
607
Oczywiście ze jestem za Nie... Jak tylko widzę że na u2b pisze IVONA to od razu zjeżdżam na dół :P Dzieci się bawią tą iwoną, przerabiają daremne filmiki z klanu itp -_- Poza tym takie texty mają daremne ze szkoda tego słuchać...
Poza jak ktoś by chciał zrobić dobrą przeróbkę to zachęcam do wyscriptowania takowej :P Będzie to wyglądało lepiej o miliard razy :P
#12Re: Czy jesteś za robieniem w Mafii przeróbek z Ivoną?
Obywatel
86
Zdecydowanie nie, i nie tylko w przypadku mafii, ale także innych gier lub filmików. Nie podobają mi się takie przeróbki bo zazwyczaj teksty są kiepskie i wogóle całość jest kiczowata.
#14Re: Czy jesteś za robieniem w Mafii przeróbek z Ivoną?
Moderacja
896
Jestem na nie, te przeróbki z IVONĄ są tak beznadziejne i prymitywne, że aż szkoda oglądać. Oglądałem ich wiele, ale do tej pory nie trafiłem na coś, co byłoby trochę bardziej ambitne od tych wszystkich przeróbek, które walają się po Youtubie.
#15Re: Czy jesteś za robieniem w Mafii przeróbek z Ivoną?
Najzabawniejszy użytkownik (2011)
1156
Ciężko mi jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. IVONĘ mam na kompie i używam jej dla jaj. Można się czasami pośmiać z filmów na YT, ale z Mafii nie. W Mafii jest tak poważna historia, że nie należy jej bezcześcić IVONĄ. Rozumiem, że takie żałosne Klany czy Plebanie się przerabia - można niezłe kontrasty uzyskać. Ale Mafia?
I właśnie druga część mojej wypowiedzi: Śmiech to zdrowie - znany tekst. Jeżeli ktoś stworzy coś przezajesuperśmiesznego, to chętnie obejrzę. Ale wystarczy wbić na YT i obejrzeć te filmy z IVONĄ . Często wychodzi jakieś badziewie, gdzie jedyną rzeczą mającą być śmieszną, są nonsensowne bluźnierstwa.