Ja również czekam na film, bo po obejrzeniu obu trailerów ciekawie się zapowiada (choć premiera jak wiadomo już się odbyła, ale ja nie miałem okazji na niej być
).
Rozumiem, że to jest produkcja amatorska i niskobudżetowa, jest kilka niedopracowań i małych błędów w montażu (trochę sztuczne efekty specjalne, green screen), ale widać, że ty, Mateo, i wasza ekipa włożyliście w to serce. Widać, że jesteście ludźmi z pasją, chcecie się rozwijać w waszym ulubionym kierunku jakim jest kinematografia i bardzo dobrze, bo ja wysoko cenię ludzi, którzy mają jakieś pasje i cele w życiu, chcą coś osiągnąć, a nie tylko gderać i narzekać jak to źle i nic samemu nie robić, czyli tak jak np. EmpireVoyager, któremu wydawało się, że napisał niby "słuszną" recenzję zwiastunów. Chłopie, co ty nam tu pie...isz o wydatkach Hollywoodu?! Co kogo to obchodzi, nie widzisz, że to amatorski film? Czep się lepiej tramwaju, a nie ludzi z pasją...
Co do błędów, to trochę uraził mnie ten hitlerowiec tj. w momencie, gdy strzela, ręka mu dziwnie odskakuje. Ciekawe co by było po strzale z Panzerfausta...
No ale to tylko taki szczegół, wierzę, że z biegiem czasu wasza ekipa dopracuje te wszystkie błędy i niedokładności, ale uwierz mi, Mateo, że naprawdę nieźle ci to wyszło i życzymy ci dalszych sukcesów w dziedzinie filmu. Gratulacje i powodzenia!