Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Ray Charles... nie ma ramki niech będzie 9,5/10

@down Rozwaliłeś mnie swoim postem. Popatrzyłbyś na mój nick, to byś się dowiedział, kto to jest.
Jakiś cieszący się facet... Nie zbyt mi się podoba ten avatar 4/10
Obrazek
Nowy avek przedstawiający Jokera. Bardzo fajny, fajna ramka :) Podoba mi się, daję 9/10
Niezły Avek, przypomina mi trochę stary plakat Kaddafie'go. Dam 7/10. W końcu nie jest to paskudna morda jaką Mordor często miał :-) .
Obrazek
Fajny avatar Mikrusa przedstawiający jakiś samochodzik, 10/10 ;-)
Obrazek They never fight alone...
Soberat napisał(a):
Al Pacino, chyba nie trzeba przedstawiać. Dyskretny podpis, ramka, dopasowany do klimatu forum. 10/10
Obrazek
Fajnie że kolejny Brony na forum, ale avatar wybitnie chujowy, przyznaj sie że Jimmy Vendetta Ci go robił. 1/10

Edit:// Avek wyżej zmieniony, a nie chce mi się oceniać ponownie. Jak chcecie to możecie olać mój post.
Piękny avatar przedstawiający kucyka Derpy Hooves. Co prawda jeszcze go bliżej nie poznałem, ale w najbliższym czasie się to zmieni :-) Za avek Dosi daję 10/10

@Down: to nie moda, to po prostu wielka zmiana w życiu :-F
Nie wiem skąd wzięła się ta moda na tego kucyka, ale avek jest fajny. Kolorowy, schludny, dobra jakość, jest ramka, świetnie się prezentuje 10/10 ;-)
Obrazek
Mordkor ma racje :D To wielka zamiana w życiu :D Kurwa czuje się jakimś prekursorem na MT :D

@Mordor: no raczej nie spotkasz jej jako głównego bohatera, ale będąc uwaznym zauważysz jej obecność w wielu odcinkach

Co do avatara to prawie moje klimaty, bo sam nie palę, co też nie znaczy że przez prawie nie dam 10 :D
Nie znam się za bardzo na tej tematyce. Moja siostra interesowała się podobnymi sprawami, gdy była młodsza :-)

Estetyka avka jest świetna. Ładne kontury, fajny odblask, miły dla oka podpis. Ogólnie dobra robota, avatar bardzo schludny ;-) Uwielbiam technikę 5D, którą zastosowałeś :-P

11/10
muore il bandito, la mafia vive
Genialne ujęcie osoby, celującej z pistoletu. Mroczny i tajemniczy, taki jaki lubie.

10/10.
SoD, ostatnio zacząłem ich słuchać, nawet niezłe piosenki mają. Jeśli chodzi o avka, to średni, 6/10.
Obrazek
Super avek niestety bez ramki 9/10
Obrazek
Nie mam pojęcia co przedstawia ten avek... Rozwścieczonego byka? A może araba w szmacie na głowie? :k
Ma coś wspólnego z wiedźminem, sądząc po napisie... Nieważne, 4/10.
Obrazek