Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

Krótko, jasno i na temat czyli Mafia II. Fajny w swej prostocie, dla mnie jednak ciut za mało 7/10.
Obrazek
Nie wiem co to za panienka na zdjęciu, ale fajne ujęcie - 8/10
Obrazek
Niestety nie wiem co to za pan w okularach na zdjęciu. Avek fajny, ciekawy, dominują jasne kolory ;-) 9/10
9.08.11, Ergo Arena, Sopot - Ozzy Osbourne
10.08.11, Spodek, Katowice - Judas Priest - Metal Hammer Festival
Mój ulubiony zespół!!! Ale tylko napis ;/ no nic 8.5/10
Obrazek
Jeśli dobrze widzę jest to biały Batman na białym tle. Tło mogło być trochę inne bo słabo go tam widać, do reszty nie mam zastrzeżeń. 8/10
Witek w stylowej białej marynarce i czarnej koszuli. Gitowo, 9/10 :-D
"Kiedyś zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel" - Frank Coletti

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Hmm, avatar całkiem w porządku, widzimy gangstera, a całość utrzymana w kolorze czarno-białym. 7/10.
U Nivka tak jak wspomniał Mnich ten sam kolo, Morpheus bodajże się nazywa;-)
Ale wracając do oceny avka:
Kolorystyka prosta, rozmiar tym razem większy :) jedynie brak ramki, ale sądzę że w tym przypadku popsuła by ona klimat tego avatara.

Ocena: 10/10
Widzę, że z avka Dosi Tommy ustąpił miejsca młodszemu pokoleniu ;-) Bardzo przystojny, wyluzowany Vito w białym garniaku. Super tło. Avek bardzo mi się podoba, nawet bardziej niż stary :) 10/10
Obrazek
Mrs. Monroe :mrgreen: Avek bardzo fajnie się prezentuje, ujęcie też spoko. I dobrze, zdjęcie nie kolorowe, szkoda tylko, że zabrakło ramki :-( 9/10
Obrazek
Leo Galante w tle swojej posiadłości (chyba). Avatar ładnie zrobiony, podoba mi się ale nie ma w nim coś... no coś nie ma, no :-P 9.5/10
Obrazek
Joker z Batman Arkham Asylum. Trochę nie przejrzysty, 8/10.
Obrazek
L.A. - the city of crimes
Niby związany z tematyką forum ale czegoś mi tu brakuje...
Jest zbyt prosty, banalny i za to puszczę 4/10.
Obrazek
Avatar niezbyt hmm... skromny :) Ramki nie ma i dobrze bo nie pasuje, ogólnie wszystko ładnie i nie ma się do czego przyczepić 9/10
Obrazek
Oo, Joker. Jak dla mnie avatar świetny - co prawda to wszystko jakieś takie nieprzejrzyste, ale że lubiłem Batmana to dam 9/10. Avatar chyba najlepszy jaki miał CzarFace do tej pory.