Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Avatar osoby wyżej oceniam na...

9/10 ponieważ lubie NBA!
Obrazek
Coś mi nie pasi ten avatar. Musiałam się dokładnie przyjrzeć, by zobaczyć, że jest na nim jakaś postać. Poza tym ramka mnie trochę odstrasza, nie podoba mi się, bo jest za gruba i chyba nierówna. Tak, nierówna, widzę. Po lewej jest trochę grubsza linia niż po prawej. Niestety dam mało - 3/10
Obrazek
Kot z fajką. Raczej śmieszny.

9/10.
Fajna fura podoba mi się daje 10\10
Avatar oceniam na 8/10. Jest OK, podoba mi się.
Obrazek
6/10
Avatar średni przypomina mi stare lata, popsorsu mi sie troszeczkę podoba :mrgreen:
Tekst.
5/10
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Pewnie majkool we własnej osbie ;-) 6/10.
Obrazek
Kapitan(chyba) Szturmowców,lubię SW i do tego fajnie się ten avek prezentuje dlatego 8/10. :->
Zdjęcie Vita. Nic szczególnego. 5/10.
Aston Martin :) Porządna marka, dobre wykonanie, moc, wygoda, wszystko na swoim miejscu.... szkoda że normalnych ludzi na to nie stać ;p Ciekawie dobrana kolorystyka, ciemno i chłód, idealnie pasują do samochodu ;) 8,5/10
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
Gwiazda NBA. :)
7/10
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
O widzę nowy avek, Majkool.
Bardzo klimatyczny, czarno-biały za co +, tylko ta czerwona ramka mi jakoś nie pasuje. 8,5/10
Emmm, oko jakiegoś typa, mroczny. 6/10.
Obrazek
Avatar Czarfejca dla wtajemniczonym może coś mówi, ale mnie nic, jakiś robot. Współgra z sygnaturą. Ogólnie spoko. 7/10.
Obrazek