Zakup gry Mafia 2 w serwisie gram.pl

Z tym ClientReigistry.blob próbowałem i nic :-x a jak usunę steam to potem będę go musiał aktualizować jak na początku np. przez 18 h?
Obrazek
No chyba re install ale 18h :OO?!
Mi się 10 min aktualizował przy necie 1mb. Może masz porty po blokowane? Spróbuj przy wyłączonym anty virze i firewall'u jeżeli takowych używasz.
Niestety nie używam takowych poza tym steam do wczoraj działał :-x
Obrazek
W takim razie myślę że samo się naprawi. Czasami tak bywa przez 2 lata zdarzyło mi się to tylko raz ;-)
Jeżeli nie potrzebujesz do piątku wchodzić to go nie ruszaj (steam'a). Ew. re install :-/
A jak już reinstal co mam zrobić żeby moje gry na steamie tam pozostały?
Obrazek
To samo miałem co ty ,czekałem tygodniami i nic. Raczej do następnej powaznej aktualizacji steama nic się u Ciebie nie zmieni. Ja rozwiązałem problem w takowy sposób:
Zabrałem kompa do kumpla, podłączylismy kompa pod jego kabel internetowy (ma o wiele lepszy,-ja mam PLAY ONLINE) sciagnelismy steama na nowo ,i zaaktualizowalo się po minucie :D.
Jeżeli masz gry które kupiłeś czyli takie które znajdują się w folderze imiennym (steam/steamapps/twój nick) to zostaną ale będziesz musiał ściągać.Jeżeli chcesz żeby wszystkie zostały nie kasujesz folderu steamapps.
Aha czyli nie pogram w MAFIE bo jakieś gówno za przeproszeniem nie może się połączyć z siecią, świetnie porostu i po co ten steam, po to żeby nie było piratów i żeby uprzykrzać ludziom życie. Piraci i tak będą, a masa ludzi będzie cierpieć za nic porostu żałość. A macie jakieś pomysły co zrobić = żeby ewentualnie sieć jakoś skonfigurować pod to gówno?
Obrazek
Nie jestem pewien ale jak usuniesz steam'a to prawdo podobnie gry się zachowają.
Jak nie chcesz ryzykować spróbuj wypie... wszystko oprócz steam apps.
Zaraz po googluje i może coś znajdę.
@Edit
"Spróbuj usunąć Steam.dll, SteamUI.dll i CLientRegistry.blob po czym spróbuj zalogować się na steam."
Niestety nic z tego jak usunąłem wszystko to było "przed uruchomieniem steama połącz się z internetem" chociaż byłem połączony, a po przywróceniu clientrigistry.blob była aktualizacja 0% i steam nie jest połączony z siecią spróbuj później :-x
Obrazek
Może jeżeli wczoraj było wszystko ok spróbuj użyć przywracania systemu ;-)
Dodatkowe linki:
Spróbuj wejść offline i zmień serwer na Polskę.
Zrobiłem tak i nic :-x no żesz szlag mnie trafia nic nie skutkuję myślicie, że to wina serwerów w steamie?
Obrazek
Nie, to wina w 99% tylko i wyłącznie twojego internetu. Posłuchaj się kolegi który 2 tygodnie temu mial ten sam problem -,-.

Idź do kolegi z komputerem jezeli masz takowych a masz napewno i sobie u niego zaaktualizuj.
Jeżeli ta opcja odpada to idz z pendrivem lub płytką DVD lub CD na kafejke internetową i tam sobie zaaktualizuj. Szkoda twojego czasu na jakies zbędne próby.
Mi działa bez błędnie więc to nie wina serwerów.
Próbowałeś przywracania systemu do wczoraj?