Zakup gry Mafia 2 w serwisie gram.pl

Pytanie do osób które zamówiły Mafię właśnie w sklepie gram.pl. Czy wy dostaliście dodatek War Hero *w przypadku X360*? Ja nie, a dostałem poradnik do gry Mafia Wars o którym w ogóle nie było nic wspominane... Oni sobie jaja robią? Oczywiście zamawiałem jako pre-order, czekam na odpowiedź od gram.pl
Przyłączam się do pytania kolegi wyżej.
PS : Nie wiecie może, kiedy będą dostępne DLC ? I jak będę mógł je zdobyć ?

Napiszcie do działu obsługi klienta, prawdopodobnie bedziecie miło zaskoczeni (aczkolwiek dopiero w pon. wam odpowiedzą...wiadomo)

Pozatym, witam serdecznie
Obrazek
Napisałem i taką dostałem odpowiedź:

Kod DLC zostanie udostępniony do końca tego tygodnia. Wspomniany klucz będzie można pobrać ze strony Moje Zamówienia.

(1.09) @edit:
Czyżbym został wykiwany? Składając zamówienie w gram.pl było wyraźnie napisane o bonusie w pre-orderze. Raczej każdy w tym momencie ma na myśli DLC takie jak Vegas Pack czy War Hero.

Wchodzę dzisiaj na stronę zamówienia na sklep.gram.pl i widzę że bonus jest ale...
Bonus dla Ciebie!

Wykryliśmy, że złożyłeś i opłaciłeś zamówienie po 25. czerwca 2010, w związku z czym przygotowaliśmy dla Ciebie prezent - w pełni profesjonalny poradnik do facebookowej gry Mafia Wars! Kliknij, aby pobrać poradnik