Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Zagadki

Austria?
Obrazek Piszę poprawnie po polsku.
Nie, nie, nie ;-)
Ale Wam dałem zagadkę, hehehe.
Podpowiedź? Proszę bardzo: Na jednej wyspie jest GBG, a na drugiej jest GBJ.

PS: (profilaktycznie)
Wystarczy napisać w Google to, co jest nam potrzebne, słowa kluczowe. W tym przypadku: GBG i rejestracja.
Ja pie**olę! Coś się znalazło! Na pierwszym miejscu jeszcze! Nie ze strony skąd mam fotkę, ale informacja jest.

Wujek Krystian dobrze radzi. Przeczytajcie to, co wyżej napisałem. W tym jest cała prawda o korzystaniu z wyszukiwarek internetowych.
Obrazek
Wiem! Zarejestrowano go na Guernsey, jednej z Wysp Normandzkich.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Nooo! Jak pięknie!! :-D
Zadajesz :->
Obrazek
Jak nazywa się ten pan?
Obrazek
Adolf Hitler

Był moim pra pra pra (dziadem)

Jak ktoś się nie potrafi bawić to się nie bawi. Ostrzeżenie słowne. Jeszcze jedno i warn :P
Poza tym forum na temat Mafii a ty zachowujesz się jak dziecko. Chyba pomyliłeś fora :)

Fora chyba tak ale moją mamę nie :mrgreen: :mrgreen:

Dobra strzelam :mrgreen: Jan Kochanowski
Że co proszę?! Ty uważasz, że to jest Adolf Hitler i do tego twój prapradziadek?! Ogarnij się koleś, forum to nie jest miejsce do spamowania! Zgłosiłem twój post, mam nadzieję, że dostaniesz warna, może to cię czegoś nauczy :-x

@EDIT: Nie, durniu, to nie Kochanowski. Podpowiem, że to Niemiec.
Skul341 napisał(a):
Adolf Hitler
Był moim pra pra pra (dziadem)

Za taki tekst powinieneś dostać w pysk, że wszystkie pryszcze by Ci wyszły... Tym bardziej porównując Hitlera do tej osoby. Twój dziadek też nie byłby zadowolony z Twojej wypowiedzi. Nikt, z resztą nie byłby zadowolony. Nie zdajesz sobie sprawy z tego co napisałeś - To nawet nie jest głupie, to jest haniebne...

Ten Pan, to Ludwig Beck - jeden z tych, którzy (och, cóż za ironia) byli przeciwko planom Hitlera. Choć Beck był bardzo wysoko ustawioną osobą w Wehrmachcie, to nie dzielił idei Hitlera o podboju Europy, o faszyzmie ani o Wojnie. Próbował namówić innych wojskowych żeby odwiedli Hitlera od tych pomysłów. Za próbę zamachu na Hitlera, stracono Go w Berlinie.
Obrazek
Świetnie! Widzę, że znasz się na historii! Zadajesz! :-D
@JohnnyLower: Ano, znam się ;-)

Obrazek Obrazek

Obrazek

Proszę o nazwy tych aut, grę i miasta / miast w którym / których można je spotkać.
@DOWN
Skoro nie jesteś w stanie odpowiedzieć w pełni na zadane pytanie, to po co nabijasz posta?

EDIT:
Widzę, że korzystanie z Google stało się skomplikowane, skoro gra zastała...
Nie chcę wiedzieć w jakich miastach pojawiają się te auta, daruję Wam. Ale nazwy aut, to żadne halo - Wujek Google pomoże. Trzeba jedynie go zapytać i już macie odpowiedź na tacy...
Obrazek
Nie znam nazwy aut, ale to chyba GTA 1
http://westside.npx.pl/news.php
O kurde jak ja mogłem nie zauważyć tej zagadki? :roll:

Jeszcze niedawno grałem w GTA :mrgreen:

Pierwszy to Penetrator, drugi to Beast, a trzeci to limuzyna ;-) Miast ci już niestety nie powiem, bo nie pamiętam aż tak dobrze.
Świetnie Nive! ;-)
Sprecyzuję tylko, że to Beast GTS, ale to drobny szczgół ;-)
Co do miast w których występują, to:
Obrazek
Penetrator jest w San Andreas i Vice City.
Obrazek
Brązowy Beast GTS jest w San Andreas.
Obrazek
A modra limuzyna jest w Liberty City.

Zatem, proszę bardzo - zadajesz kolejne pytanie
Obrazek
A tak, miałem wrażenie, że coś tam jeszcze było za Beastem, jakaś wstawka w stylu GT, czy coś ;-)

---------------------------------------------------

No to jedziemy, tym razem zagadka z cyklu 'Z jakiego filmu jest ten kadr?'.

A więc, co to za film?

Obrazek
Monachium