Regulamin działu
W tym dziale posty nie są naliczane.

Zagadki

Obrazek

co to jest za gra?
Hitman Blood Money? Misja w Hotelu bodajże. Trza było zabić tych naukowców i ukraść bombę jądrową czy jak...
Obrazek
tak to hitman blood money twoja kolej.

z misją nie trafiłeś ;d
misja jest na statku też tam jest hotel, trzeba zabić 6 gangsterów i jednego grubasa
Obrazek
Co to jest za samochód i z jakiego kraju pochodzi?
Obrazek
Koenigsegg ze Szwecji?
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
Nic z tego. Dodam, że twórcą tego samochodu jest były kierowca wyścigowy i motocyklowy. Co więcej, jedna z poprzednich wersji tej maszyny była dostępna w Gran Turismo. Więcej wskazówek na razie nie dam (choć i tak sądzę, że za dużo powiedziałem :lol: ).
Obrazek
Gillet Vertigo i Belgia?

Jak dobrze to oddaje.
No to ja dodam zagadkę

Obrazek
Co to za broń i z jakiego kraju pochodziła?
Panzerbüchse 38 - niemiecka broń z okresu II Wojny Światowej. Niemcy jej używali gdy napadli na Polskę. Ich produkcja zakończyła się w 1940 roku.
Obrazek
Tak, to prawidłowa odpowiedź! Zadajesz 8-)
Gdzie jest zarejestrowany ten samochód? Dodam, że nazwa Vauxhall jest wskazówką ;-)
Obrazek
Obrazek
Kierownica chyba tez ;). Wielka Brytania?
Wpadłeś :-|
Ale było blisko. Co do kierownicy, to darowałem sobie, bo wiadomo, że Vauxhalle mają je po prawej stronie. Oprócz w Polsce, ale to już inna kwestia...
Podpowiedź: GBG

@DOWN: Nie. Ale mam pytanie: czy po prostu nabiłeś posta bez zastanowienia się, czy poszukałeś najpierw w Googlach, korzystając z dostępnych informacji? Ja wiem, że niczego nie szukałeś. Wystarczy napisać w Google to, co jest nam potrzebne, słowa kluczowe. W tym przypadku: GBG i rejestracja.
Ja pie**olę! Coś się znalazło! Na pierwszym miejscu jeszcze! Nie ze strony skąd mam fotkę, ale informacja jest.

Wujek Krystian dobrze radzi. Przeczytajcie to, co wyżej napisałem. W tym jest cała prawda o korzystaniu z wyszukiwarek internetowych.
Obrazek
Irlandia?
XtravaganZa napisał(a):

Nie. Ale mam pytanie: czy po prostu nabiłeś posta bez zastanowienia się, czy poszukałeś najpierw w Googlach, korzystając z dostępnych informacji?

Tu chyba posty nie są naliczane ;-)
http://westside.npx.pl/news.php