WWII Mod

sa takie strony co maja w swojej kolekcji tekstury zza free...
Min ta!: http://www.cgtextures.com/
wiem wiem ale to trzeba robić textury specjalnie pod grę ;] wiesz budynki opalone od ognia itp. takich textur nie znajdziesz.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
taa, czaje ; p...jakbym sie znal to bym wam pomogl, a tak to kicha jak na razie : P
a konwerter sie przy
da
Ja sie zgłaszam na konsultanta co do faktów itp, broni, pojazdów ;) Jestem rekonstruktorem 1 i 2 wojny swiatowej, siedzie w tym juz troche, to moja wielka pasja. Co do tego BAR'a to polski byl troszke ulepszony.. Wszystko sie na gg dowiesz jak zagadasz 7838531.
Obrazek
Obrazek
UP THE IRONS!!
to właśnie jest moja "Dodatkowa pomoc"
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Hmm... A co zaszkodzi jak takich nas 2 bedzie? ;) We 2 wiekszy zakres wiedzy, wiec lepiej :).

Pozdrawiam was
Obrazek
Obrazek
UP THE IRONS!!
Scaletti to prawdziwa skarbnica wiedzy więc nie potrzeba więcej ludzi ;)
Dziękuje Cukiereczku:P a jak coś 7cośtam :P (nie znam cię jeszcze) To ja się do ciebie odezwę, bo Cukier to niech moda składa:P
"Ileż to razy w myślach osiągałem wszystko. Udało mi się tylko nie być komunistą."

Adam Miałczyński, Adaś.
Hehehe spoko. Jak będziesz pokazywać efekty swojej pracy tu, to zawsze mogę coś dopowiedzieć, poprawić itp. Miłej pracy ;)
Obrazek
Obrazek
UP THE IRONS!!
zgłaszam sie na tego do misji oki
// Ost. +1 - M.

ej a moge chocziaż zostać grafikiem 2D
Od misji jest pistolecik
a co do grafiki 2D to znajomość painta się nie liczy :P
pokaż na początku jakieś twoje prace to zobaczymy co się da zrobić.
a moge być Skrypterem bo widzę że jest na niego wolna posada mogę nim zostać? oki
TommyAngelo2 napisał(a):
a moge być Skrypterem bo widzę że jest na niego wolna posada mogę nim zostać? oki

A znasz się chociaż na skryptach z gry? Jakoś nie chcę mi się w to wierzyć...
muore il bandito, la mafia vive
a ja moge zostać skrypterem zrobiłem sobie Wszyskie Save do gry