Temat może dość popularny, ale tutaj jeszcze takiego nie znalazłem. Skoro już tworzymy taką małą społeczność to można się trochę więcej dowiedzieć o sobie:) Jest ktoś tutaj kto może powiedzieć sam o sobie: Tak, jestem uzależniony i nie boję się do tego przyznać? Ja powiem szczerze, że jestem uzależniony od internetu. Może banalne w dzisiejszych czasach, ale naprawdę zdaję sobie sprawę z tego, że to już uzależnienie. I nie chodzi o żadne gry itp. ostatni raz w MultiPlayer grałem chyba ze 4 lata temu w Battefielda 2:P Chodzi po prostu o dostęp do informacji ze świata, sportowych, ciekawostek różnego rodzaju, nie będę oszukiwał że i do ściągania filmów, i różnych innych rzeczy itd itp. Nie chodzi też, że siedzę cały dzień przed kompem czy coś, chodzi po prostu o to, że jak wracam z pracy/uczelni do domu to muszę mieć tą świadomość, że jak przyjdę to będę mógł sobie wejść na internet - po prostu. Jak oddawałem swego czasu starego kompa do naprawy przykładowo na jakieś 3 dni zanim naprawili to normalnie nie mogłem sobie miejsca znaleźć, chodziłem rozdrażniony i wściekałem się o byle gówno za przeproszeniem. Od tamtej pory kupiłem sobie takiego kompa, że nie może się zepsuć:D a w razie jeśli jednak odmówiłby posłuszeństwa, mam w zapasie sprawnego starego kompa, więc nie byłoby i tak problemu. Zaznaczam również iż nie jest to tak, że nie wychodzę z domu czy coś takiego, jak to czasami bywa, wprost przeciwnie - pracuję, studiuję w międzyczasie, spotykam się ze znajomymi, dziewczyną (no dobra na razie to koleżanka ), więc absolutnie nie narzekam, ale nie wyobrażam sobie życia bez internetu, czasami nawet dnia... Nałogów nie posiadam żadnych:) A Wy? Jesteście od czegoś uzależnieni? :) Przyznawać się:)