Mafia 2, najprawdopodobniej, jak większość gier wydawanych w Polsce, ukarze się w polskiej wersji językowej. W tym temacie głosujemy, w jakiej wersji językowej Mafia II, naszym zdaniem, powinna zostać wydana.
hmm angielska wersja brzmiała by lepiej te akcenty itd ale wolałbym w polskiej... heh cos typu killer xD nie no.. grałem w maxa payne w polskiej wersji i sie fajnie grało... fajne teksty szly
Właśnie... Max Payne w polskiej wersji wyglądał bardzo fajnie... chciałbym, aby kiedyś wydali Mafię 1 z polskim dubbingiem. Wpisujcie może, kogo chcielibyście usłyszeć, w poszczególnych rolach Mafii 1
Ludzie, co wy z tym dubbingiem?! Zabija cały charakter oryginału, nieważne czy gry, czy filmu. Mafia tylko z napisami! Nie wyobrażam sobie, żeby np. w Jedynce Tommy'ego słuchać jako Pazurę, a Salieri'ego jako Lindę czy kogokolwiek innego...
hmm angielska wersja brzmiała by lepiej te akcenty itd ale wolałbym w polskiej... heh cos typu killer xD nie no.. grałem w maxa payne w polskiej wersji i sie fajnie grało... fajne teksty szly
Ja wolę amerykański akcent. Brytyjski jest taki no "dziwny"
Ja jestem zdecydowanie za wersja polska kinowa. Max payne moze i był fajny ale jednak jak gralem w mafie z napisami to byl klimatat a w max'ie niezbyt. to moje zdanie na ten temat
Ja jestem za dubbingowaniem gier, nie wyobrażam sobie, żeby grać np. w gothica 2 przy niemieckich dialogach i polskich napisach. Oczywiście powinien pozostać wybór wersji językowej.