The Lost Heaven 1932 v1.2 - Problem

Więc problem polega na tym że po wypakowaniu plików do gry, nie mogę włączyć gry. Pojawia mi się coś takiego :

error #7453

Master data: 'cz'
Patch data : 'pl'

Mam mafie z serii Kolekcja klasyki. Czy da się coś zaradzić :roll:
Kurcze...ściągałem ostatnio tego moda.
Wszystko działało.
:-/ :-/
Próbowałeś ponownie instalować??
Może to wada wersji gry lub coś jest nie tak z modem.
muore il bandito, la mafia vive
Nie jestem pewien do konca ale wydaje mi sie ze chodzi o wersje jezykowa. Powtarzam nie jestem pewny!!
Murphy był optymistą.
Mafia z KK nie działa z modami <buhhaha>
"Lepiej umrzeć młodo..lecz z grubą forsą w kieszeni "
Z niektórymi tak, np. z CityBars działa...
Extreme napisał(a):
Master data: 'cz'
Patch data : 'pl'

O to chodzi że mod jest robiony na wersję czeską gry, nie pamiętam jaki do był folder, a nie mam mafii, chyba patch i tam jest plik tekstowy zmieniasz pl na cz i powinno chodzić, tyle że gra będzie po czesku :p
Inne mody normalnie mi chodzą tylko z tym mam jakiś problem.

Acozz : Próbowałem znaleźć ten plik ale go nie znalazłem tzn. znalazłem parę plików tekstowych ale nie mogłem się w nich dopatrzyć tego z tym magicznym pl ;-)
1. Jeśli nie będzie, utwórz folder "Patch".
2. Wejdź do niego i jeśli nie będzie, utwórz plik tekstowy "version.txt" i wpisz w nim cz
3. Możesz uruchomić grę (domyślam się, że będzie po czesku).
Udało się zrobiłem tak jak kazałeś lecz wszystko jest w niezrozumiałym języku (to na pewno nie jest czeski)
Heh właśnie, ale chyba nic nie da się już z tym zrobić.
Taki mod.
Musisz skasować folder tables. Gra będzie wtedy po Polsku, i nie będzie to miało złego wpływu na działanie moda.
woncki napisał(a):
Musisz skasować folder tables. Gra będzie wtedy po Polsku, i nie będzie to miało złego wpływu na działanie moda.

Jesteś pewien??
W dziale tables znajdują się chyba ważne parametry z gry.
muore il bandito, la mafia vive
Jeśli nie jesteś pewien, a chcesz skopiować to zrób kopię zapasową. Jeśli coś po wycięciu tego folderu nie będzie działać to wstawiasz go od nowa :) O ile dobrze pamiętam to ten folder jest wyciągany przez program MafiaDataXtractor, więc po usunięciu gra będzie pobierać sobie potrzebne rzeczy z odpowiednich plików ;)
Mnich napisał(a):
woncki napisał(a):

Jesteś pewien??
W dziale tables znajdują się chyba ważne parametry z gry.

w wielu modach tak jest i we wszystkich z nich to działa. a propo kopiowania:podczas gry z modem ja zawsze mam kopie moda na wypadek wypadku :-D