The Lost Heaven 1932 v1.2 - Problem

Usunięcie folderu tabels w jakiś sposób pomaga, bo gra uruchamia się normalnie :-D A poza tym zostają podmienione niektóre, jak nie większość samochodów, dźwięki niektórych broni i samochodów zostają zamienione na te z modu i pojawia się jeszcze kamera ze środka samochodu.
Jeśli chcesz to usunąć to wywal wszystkie foldery, które były potrzebne do "instalacji" modu ;)
Czyli w sumie da się po polsku w to grać? Bo u mnie albo jest po czesku, albo w ogóle nie ma opcji 1932... Proszę o pomoc.
http://www.youtube.com/user/jakubek120?feature=mhee

WSZYSTKO O MAFII
Już większego odkopu nie dało rady.Patrz uważnie na datę ostatniego posta. :~

P.S Wiem że się rzucam ale jak widzę takie coś to....
Obrazek
UP @ to raportuj a nie pisz postów -eh... temat nie zamknięty wiec dalej aktywny. Nie musiał zakładać nowego takiego samego.
Nie wiem o co dokładnie chodzi menu po polsku? czy misje ,tryby jazdy?
Ja miałem ten mod i jedyne co jest zmienione to to w menu zamiast intro jest napisane "The Lost Heaven 1932 "o ile dobrze pamiętam. Po włączeniu "intra" jest napis 1932 i mamy jazdę po mieście tyle....ten mod ożywia miasto . Wiec za wiele tłumaczenia nie ma. Jednak gdy wgrasz ten język czeski to cała gra będzie po czesku ... wiec nie ma sensu tego robić dla samej zmiany napisu "The Lost Heaven 1932" zamiast "intro" .

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
No właśnie. Chyba mam prawo o coś zapytać? Po prostu nie da się grać u mnie na polskiej wersji. Wszystko jest po czesku. Mam z Kolekcji Klasyki, ale zainstalowałem też patch 1.0. Mimo to, wciąż mam ten sam problem. Proszę o wytłumaczenie jak dziad krowie na rowie, w jaki sposób mogę to zainstalować. Proszę nie odsyłać mnie do innych tematów, bo przeczytałem wszystko wątki związane z 1932 modem.
http://www.youtube.com/user/jakubek120?feature=mhee

WSZYSTKO O MAFII
Jeżeli mod działa a wszystko masz po czesku to usuń folder Tables i jeżeli chcesz mieć zamiast "Samouczek" w menu "The Lost Heaven 1932" to wypakuj MafiaDataXTractorem folder Tables, jego zawartość otwórz Text Editorem i zmień ten napis tak jak tłumaczyłeś Cosa Nostra.