Stanowisko Czechów.

No można, ale jako że to od urodzenia "port z konsoli" to nie ma opcji zapisu stanu gry, są tylko przygłupie checkpointy, wiec zeby zapisac trzeba wykonac misje. Amen.
Obrazek
A VAC nie płacze po zainstalowaniu Free Ride Moda :?: Bo żeby się nie okazało, że będzie go wykrywać jako cheat, co może się skończyć nawet banem konta na Steamie...
"Kiedyś zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel" - Frank Coletti

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Brak Free Ride to pół biedy, mnie smuci że nie ma Free Ride Extreme :( To była zabawa dopiero ;-)
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
Ostatecznie wiadomo czy będzie free ride czy nie? Bo już się nie mogę połapać.
A czasem DLC z Jimmim nie ma dodawac jazdy swobodnej?
Nawet jeśli to tylko w tym dodatku a w samej mafii 2 to nie to 1 a 2 to dlc kosztuje kolejne pewnie sto zyla
100zł? Dodatek? buahaha, dobre. Dodatek na Xbox Live Marketplace to góra 800-1600MSP, więc nie rozumiem czemu twierdzisz, że 100zł to będzie kosztować.
Popatrz choćby na GTA Episodes From LC. 120 zł bite.

Poza tym to jest offtopic więc przepraszam.
Ale ten dodatek do GTA to nie jest DLC tylko samodzielna gra, Nie muszi mieć 4 aby grać w dodatek.

Najpierw pomyśl i poczytaj o róznicach między DLC a dodatkami, a potem pisz!!!!

DLC do Mafii 2 będzie kosztowac góra jakieś 10 dolców, czyli z 30zł.
No tak zapłaciłem za jak dla mnie wybrakowana gre 150 zł i teraz mam płacić 30 dychy czy iles za freeride luv 2 nowe rozdziały. kasa kasa kasa tylko to sie dla nich liczy
Niestety Bizon, ja również tak to postrzegam. Ale to, czy 2K pojechało komercyjnie okaże się, kiedy wypuszczą FR (jeśli w ogóle). Jeśli dadzą to w formie płatnego DLC - to kicha i bojkot, bo takich rzeczy być nie może. Jeśli wypuszczą patcha, to winy zostaną im częściowo odpuszczone, ale jakiś niemiły ślad pozostanie, bo FR była główną częścią pierwszej Mafii i chyba każdy fan Mafii spodziewał się tego trybu w dwójce. Poczekamy, zobaczymy.
Tak, niesmak pozostał. Historia jest wspaniała i za nią zapłaciłem sowite 200 złotych. Nie mam zamiaru zatem płacić w razie płatnego patcha/DLC, gdyż za DOBRĄ grę zapłaciłem i taką chcę mieć.
lol