Chciałbym poinformować, że z tego zacnego modu nic nie wyszło
Myślę, że już dawno się domyśliliście Jak tak patrzę na ten wątek to mija już dwa lata. Trochę mi się śmiać chcę.
Proszę administratora o nie zamykanie od razu tego tematu, bo na dniach chcę wrzucić parę skreenów z wersji "Beta" chociaż trudno to było nazwać nawet wersją Beta co najwyżej Alfa.
Propozycja nie do odrzucenia - jako Sam Rutynowe Zadanie - jako ranny Sam Wycieczka na Wieś - jako ranny Sam. Śmietanka na kawie - jako naprawiający samochód Sam Chwila relaksu - jako Sam. Śmierć Sztuki - jako Sam - zabójca Tom'a.
Czyli cała historia Sama opisana w Mafii.
Zdołałem zrobić tylko trochę nowych tekstur, modeli i zamianę postaci
No, ale cóż, zrezygnowałem, bo miałbym siedzieć kilka miesięcy ucząc się skryptów?
Fajnie to wygląda . Oglądałem teraz twój album i tak dziwnie jak to właśnie Sam zabija w galerii Thomasa . Szkoda, że zrezygnowałeś, fajny mod by był, no ale nie jest łatwo takie coś zrobić;-)
Szczerze powiedziawszy - gdybym się przyłożył to bym to zrobił, ale raz, że wtedy (2009 rok) prawie nikt już nie myślał o modowaniu do Mafii jedynki, bo każdy oczekiwał dwójki, a dwa, że w ogóle nie wiedziałem jak posługiwać się skryptami, a to zajęłoby mi ruski miesiąc.
Przypomnę jeszcze, że problem stanowiło też podkładanie głosów np. jakby to wyglądało jakby Ralph powiedział do Sam'a: "Hey Tttttooom, I have a new car".
II miejsce - Quiz 2014, I miejsce - Quiz 2013, I miejsce - Quiz 2012, Użytkownik Roku (2009, 2014)
1986
Myślałem że ten mod będzie na zasadzie, że wszystko widzimy z perspektywy Sama. Z tego co widzę po prostu zamieniłeś skin Tommy'ego na Sama więc nic wyjątkowego nie ma. Chyba, że pokazałbyś jakieś screeny na których widać jak Sam naprawia auto w misji "Creme de la creme" albo siedzi postrzelony w motelu Clarka (a tutaj odlatuje po uderzeniu niczym Tommy).
Owszem, ale pisałem, że zrobiłem tylko podmianę postaci i kilkunastu tekstur, a reszta planowana w tym modzie nie została zrobiona. No więc jak miałem zrobić screeny z czegoś czego nie było? Zresztą to są screeny, które znalazłem na starym kompie.