Witam, sorry, że odkopuję stary wątek, ale nie daje mi spokoju pewna sprawa. Kiedyś, tuż po premierze, miałem pudełkową mafię z play it. Ostatnio, po latach, przeszedłem sobie wersję z PKK i byłem zdziwiony różnicami i tym, że je dostrzegłem po takim czasie. Od początku uderzył brak zadrapań na samochodach, a wydaje mi się, że same uszkodzenia też są mniejsze. Pamiętam, że grając w 2003, jak miałem stłuczkę to samochody ulegały większym zniszczeniom. Dokładniej mówiąc, ich cała konstrukcja bardziej się wyginała. Pamiętam, że czasem samochód niemal przełamywał się w 2 części, albo był tak wygięty, że nie dało się prosto jechać. W obecnej wersji 1.2 wszystko jest takie jakieś uproszczone i gorsze. Żałuję, że sprzedałem moją pudełkową wersję. Z tego co napisaliście wyżej to wychodzi, że wersja 1.2 jest we wszystkim gorsza od wersji 1.0. I tu właśnie jest moje pytanie. Czy jest jakiś aspekt, pod którym wersja 1.2 jest lepsza od 1.0 (oczywiście przy możliwościach współczesnych komputerów optymalizacja to nie argument). Zaraz ktoś powie żebym sobie moda na grafikę zainstalował czy coś. Od razu mówię, nie uznaję używania modów i kodów. Dodam jeszcze spostrzeżenie własne. Wiele osób narzeka, że ucieczka przed policją w mafii to masakra. I być może tym się różni wersja 1.2. Mi tam nie sprawia problemu odsadzić gliny na prostej i wcale nie potrzebuję do tego HotRod'a. Wystarczy ten czerwony samochód podobny do cadillac'a (nie pamiętam nazwy). Być może w wersji 1.2 poprawiona została ta nierealistyczna prędkość samochodów policyjnych, choć nie wiem bo dawno nie grałem w wersję 1.0. Może tam też nie byli tacy straszni. Łatwiejszy wyścig to też nie argument, to wręcz wada. Gra powinna być trudna.