Problem z Lost Heaven 1932 mod

Skul341 napisał(a):
Mi działa mod Lost Heaven 1932

Wystarczyło że podmieniłem pewien plik rw_data_dll bodajże i działa

Gdzie jest ten plik i co z nim zrobić? ( błagam męczę się z tym prawie tydzień a tak chcialem uruchomić tego moda :( )
Pobierz MafiaDataXTractor, ten program zrobi Ci ten plik. Pewnie już jest w folderze z Mafią, ale MDXT Ci go spatchuje tak, żeby gra wczytywała mody.
Obrazek
Mam MDXT ale kiedy to uruchamiam pojawia się jakiś komunikat. Już próbowałem instalować jescze raz ale to nic nie dało. Da się bez MDXT? :?:
Kurde, bo jak się komunikat pojawi, to już jest źle tak? Przeczytałeś go chociaż czy nie? Bo normalnie komunikat informuje o zrobieniu kopii zapasowej oryginalnego RW_data.dll i zastąpieniu go spatchowanym. Ale trza przeczytać i zrozumieć, a nie od razu na MT pisać i się żalić, że nie działa.
Jak angielski jest takim problemem, to na MT masz gdzieś do pobrania ten plik. Ale ja go nie wstawię do tego posta, trochę samodzielności nie zaszkodzi.
Obrazek
Chciałbym dodać że ikarus mod działał
Yyyy... działał Ci teraz, przed chwilą czy działał Ci kiedyś?
Obrazek
teraz
Czyli problem rozwiązany, tak? O to mi chodziło, bo takie odpowiedzi nie są jasne.
Obrazek
chodzi o to że ikarus mod działa jednak lh 1932 nie
No bo dwóch modów naraz chyba nie odpalisz. Musisz się zdecydować na jednego.
Obrazek
usunalem ikarusa, działa mi MDXT jednak MDXT nie pokazuje rw_data.dll. Jak mam zrobić żeby pokazywal??
Jak nie pokazuje, to znaczy, że już go stworzył wcześniej. ;-)
Obrazek
czy trzeba jeszcze coś robić?
Tylko najpierw usuń wszystkie pozostałe foldery (oprócz savegames),
Po wykasowaniu dopiero wklej foldery moda. Po tym musi zadziałać, o ile wszystko dobrze skopiujesz.
a będzie działał we freeride?