Problem z Lost Heaven 1932 mod

Włączyłem samouczek i też nie czyta :-(
Don Salieri napisał(a):

mi działa... nie mam pojęcia, dlaczego u Ciebie nie...
Na pewno nie usunąłeś jakiegoś pliczku i dlatego
może usuń jeszcze foldery 'models' i 'maps', ja gram z samym tylko 'missions'
Krystian napisał(a):
Słuchajcie... to co napisał Extreme jest błędne, to tworzy jakąś komplikację w grze i dlatego tak się tnie ;/

Do prawidłowego działania modu wystarczy tylko usunąć folder "tables".
W mieście gra nadal będzie się ciąć, ale już w mniejszym stopniu, a jeśli wyjedziecie poza miasto - to jest luz, żadnych przycinek

Jeżeli usuniemy folder tables, owszem niektóre opcje modu zostaną wprowadzone, lecz aby móc cieszyć się w stu procentach modyfikacją należy postępować według instrukcji.

P.S - Na dobrym sprzęcie, po instalacji moda gra chodzi jak należy.
no ale jak ktoś ma słabszy sprzęt, to chociaż sobie w ogóle pogra, usuwając folder "tables" :-)
Krystian obejrzałeś filmik który jest załączony w poradniku ? Ja zbyt długo nie grałem bez folderu tables, więc nie jestem do końca pewien czy to co teraz napiszę okaże się prawdą.

Więc, gdy grałem bez tego folderu, w mieście czy też w porcie nie zauważyłem ani jednego człowieka ( Oprócz tych na chodnikach i w samochodach ;-) ). Tak samo było z komisem samochodowym. Więc jeślibyś mógł, napisz mniej więcej co nowego do gry wnosi mod bez folderu tables.
Extreme napisał(a):
Więc, gdy grałem bez tego folderu, w mieście czy też w porcie nie zauważyłem ani jednego człowieka

u mnie po mieście chodzą prawie (lub w ogóle) sami robotnicy... tak, dostrzegłem to :-P

no ale... ja mam 768 MB RAM, i kiedy zainstaluję ten mod w sposób, który opisałeś, to mam jakieś 3fps...
Odświeżam

Zainstalowałem ten mod, wg Waszych instrukcji. Nie mogłem jednak znaleźć u siebie folderu EXTRAS. Reszte zrobiłem wg zaleceń. Pojazdy zmieniły się na prawdziwe, pojawiły sie prawdziwe reklamy, ale miasto nie "ożyło". Parkingi są nadal puste, ludzie zachowują się jak wcześniej. Czego mogło zabraknąć? Tego EXTRAS?
Extras jest mało ważne. Uruchom tutorial (samouczek).
Don Salieri napisał(a):

Raczej już to zrobił...

wydaje mi się, że to w wersji KK ten mod należy do niedziałających. Bo ja sam mam starucha na użyciu i po wgraniu tego modu dokładnie co do kropki jak jest w instrukcji mod zadziałał... Co prawda nie chodził jak bym tego chciał ale mogłem się nim pocieszyć :)
Obrazek
Say Hello, to Mr. Tommy †
Raczej już to zrobił...

Odpowiedziałem do postu waco.
Mi działa mod Lost Heaven 1932

Wystarczyło że podmieniłem pewien plik rw_data_dll bodajże i działa
Nie wiem u mnie też nie działa. Jak się włączy samouczek to później będzie działał (mod) w freeride?
Z tego co wiem, to ten mod działa tylko w samouczku. Użyj opcji "szukaj", bo było mnóstwo tematów o tym modzie - na pewno znajdziesz coś co Ci pomoże rozwiązać Twój problem ;-)
Obrazek