Pościg w rozdziale 8.

Co nie zmienia faktu... ;-)
Właśnie udało mi się go dogonić i zabić na najwyższym poziomie trudności.

Pozdrawiam
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
majkool napisał(a):

Pozdrawiam

Przeczytaj opis filmiku. I sorry, ale nie wiem jak udowodnić, że gram na najwyższym poziomie.
To czekamy na ten następny raz. :P
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
http://www.youtube.com/watch?v=wVyz2-TexmI

majkool napisał(a):

Pozdrawiam

http://www.youtube.com/watch?v=gV2BV4PDBCU
http://www.youtube.com/watch?v=ZdCYpf7XaQk
Nie wiem dlaczego urywa mi te filmiki, ale mówiłeś prawde mimo, że większość Ci nie wierzyła.... jedyne co mi się nie podoba to to "I decided to make this video because some self-confident Poles couldn't believe it " 'Polaczki' .... tak odbywa się wyrabianie opini na temat innych narodowości ;] Szkoda że też Polak to pisał ;p
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
Pan wdsk udowodnił, że potrafi naprawdę dobrze jeździć w Mafii II :P
Oczywiście nie wątpiłem, że da się samochód dogonić (samemu prawie tego dokonałem), co nie zmienia faktu, iż cała scena jest oskryptowana. Auto ma uciec, a nawet jeśli nie ucieknie - w końcu trzeba będzie zadzwonić do Eddiego i wszystko rozegra się tak samo.
Wniosek? 2K Czech nie doceniło graczy :D
Obrazek
Zetrox, WhatTheFaik, rudy200, Pan Pawel, Cukier, może byście się teraz odezwali? Banda gnojów, pluć to potrafią, ale przyznać, że nie miało się racji i tak naprawdę gówno się wie (bo 90% czasu spędza się przed grami, a potem myślą debile, że są wielkimi specami od informatyki) oraz przeprosić to już nie ma komu. Zwłaszcza rudy 200, Cukier, Pan Pawel i WhatTheFaik. Z was to są dopiero największe gnidy i śmiecie.
majkool napisał(a):

Pozdrawiam

O rly zabiłeś go?...
Anw, na tych filmikach nic nie widać. Zacinają się po 20sek.
Proszę o bana dla tego "pana" za obrazę...
Tak, zabiłem, tylko przy kręceniu tych filmików grałem na słabym cracku, który wywalał mnie do Windowsa przy mocniejszym uderzeniu w coś. Poza tym pisałeś, że
WhatTheFaik napisał(a):
[b]nie można dogonić[/b.
, a czterokrotne uderzenie w niego nie podlega chyba dyskusji?
Ta obraza była w afekcie, bo potraktowaliście go naprawdę okropnie. Niektórzy są wrażliwi i bardzo to do siebie biorą. A dwie strony obrażania go, mogły go naprawdę zdenerwować. Może bany dla tych, którzy się tak chamsko zachowywali, jak zwierzęta w ZOO?

Hmm będzie trudno dać sobie bana :P ale cóż.
Wszyscy przeproszą i przyznają, że nie mają o niczym pojęcia i będzie w porządku.
O banach i warnach decydują admini i moderatorzy, więc takie komentarze są zbędne.
Zamykam temat bo to nie jest miejsce na przeprosiny i inny offtop.