Pościg w rozdziale 8.

wdsk napisał(a):
Jak się to obsługuje?

Gdzieś masz Hotkey do nagrywania filmów ( w opcjach frapsa poszukaj ). Podczas gry klikasz to i wtedy liczby robią się czerwone ( znaczy zależy od wersji ) i wtedy się nagrywa. Folder w którym są filmiki też gdzieś jest podany w opcjach.
Aha, tylko jak masz nie pełną wersję to są jakieś ograniczenia, bodajże 30 sekund nagrywania, więc będziesz to musiał skleić ( i patrzeć czy nie przestaje nagrywać ; ).
No i... filmiki w frapsie dość dużo miejsca zajmują. Ale na tym się za bardzo nie znam, po prostu przerabiam w Sony Vegasie i zapisuję na średnio-słabych ustawieniach, także zajmuje o wiele mniej miejsca. Na youtube i tak ledwo widać różnicę...
Ja tam mu wierzę. Tak samo jest z Irlandczykami, którzy uciekają limuzyną. Można ich dogonić, albo i nie, a i tak jest to samo dalej.
Kłamie, a dzieci już się podniecają.... Nawet w filmiku z tvgry.pl gadali, ze to jest skrypt, ot dam linka: http://tvgry.pl/?ID=1195 :-)
Obrazek
Jutro wrzucę filmik.
Czekamy z niecierpliwością. Tylko bez żadnego kombinowania (chodzi mi o pliki gry i o wymówki).
Obrazek
Jestem ciekaw, czy rzeczywiście można go dogonić.
ja probowalem go zlapac chyba kilkanascie razy i raz prawie sie udalo ale mnie potem nerwica bierze:P
Powtórzyć to jest ciężej niż myślałem. Na razie udało mi się tylko nagrać filmik, na którym uderzam w jego tył, ale niestety nie udało się go zepchnąć.
No to pokaż ten filmik :lol:
Jutro rano wrzucę filmik, na którym w niego uderzam.
Taa, trzymam (y) cie za słowo :lol:
Kolesiowi mogło się udać, jak dobrze ciął na zakrętach....ja tam w drzewo walnąłem i odpuściłem xD
Obrazek
Ludzie, zachowujecie się w tej chwili jak dzieci, bez urazy, ale taka prawda.
Będzie prowadzić dyskusje czy walnął w samochód, czy go dogonił, a może nie. Skoro określił termin "dogonić" w swoich osiągnięciach w Mafii, więc czy mu wierzycie czy też nie, nie powinny znajdować się tutaj posty typu "Pokarz filmik". Taka jest moja subiektywna opinia na ten temat.
wdsk piękny spam... coś czuje że z nami długo nie pobędziesz :P

"Czym nagrać?"
"To to ?"
"Jak to się obsługuje"
"Nagrywam"
"O już prawie uderzyłem mu w tył!"
"Teraz mi się nie chce, jutro to zrobię"

I tak jak panowie mówią. Samochód czyta ze skryptu, w pewnym momencie ma nam zniknąć z oczu i koniec :P. Oczywiście ze da się go dogonić, ale nie za pomocą surowej gry.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Zetrox napisał(a):
Nie da się

czapel007 napisał(a):
Nie sądzę. To skrypt. Zresztą gdyby nie to to nie miałbyś najlepszej części misji

WhatTheFaik napisał(a):
Nie wciskaj na tutaj kitu, kolego. To jest oskryptowane i tego samochodu nie można dogonić choćbyś nie wiem ile razy próbował...

rudy200 napisał(a):
Pyta sie tak idiotycznie bo i tak kłamie :lol:

Lt_HitmaN napisał(a):
To jest skrypt nie ma szans,żeby go dogonić.

rudy200 napisał(a):
wdsk No dalej, pokaż nam jak go dogonić jeśli nie kłamiesz...

Pan Pawel napisał(a):
Kłamie, a dzieci już się podniecają.... Nawet w filmiku z tvgry.pl gadali, ze to jest skrypt, ot dam linka: http://tvgry.pl/?ID=1195 :-)

Pan Pawel napisał(a):
Czekamy z niecierpliwością. Tylko bez żadnego kombinowania (chodzi mi o pliki gry i o wymówki).

rudy200 napisał(a):
No to pokaż ten filmik :lol:

rudy200 napisał(a):
Taa, trzymam (y) cie za słowo :lol:

Cukier napisał(a):
wdsk piękny spam... coś czuje że z nami długo nie pobędziesz :P

"Czym nagrać?"
"To to ?"
"Jak to się obsługuje"
"Nagrywam"
"O już prawie uderzyłem mu w tył!"
"Teraz mi się nie chce, jutro to zrobię"

I tak jak panowie mówią. Samochód czyta ze skryptu, w pewnym momencie ma nam zniknąć z oczu i koniec :P. Oczywiście ze da się go dogonić, ale nie za pomocą surowej gry.

http://www.youtube.com/watch?v=AHpl9ytMgKE