Pomysł na moda

Mnich napisał(a):
W takim razie powodzenia, swoją drogą mógłbym wrócić do moich modów, ale w zasadzie nie mam ochoty :-P

Czyli już raczej nie wydasz tego moda, w którym w misjach pomagał nam Sergio? ;-)
Hmm...to był dość prosty projekt, więc gdybym się przełamał to na wakacjach bym go zrobił :-P
muore il bandito, la mafia vive
Blitzkrieg1410 napisał(a):
Mnich napisał(a):
W takim razie powodzenia, swoją drogą mógłbym wrócić do moich modów, ale w zasadzie nie mam ochoty :-P

Czyli już raczej nie wydasz tego moda, w którym w misjach pomagał nam Sergio? ;-)

Wydam ale chyba nie na stronie Mafiatown.gram.pl, bo jakoś nie widze żeby w dowlond ktoś dodawał MODY :-/
Mnich napisał(a):

Eee... to pytanie akurat było do Mnicha.

Po drugie, edytuj posty, a nie pisz jeden pod drugim.
Poza tym, jak postępy? Co już masz zrobione?

To pytanie skierowane do mnie? :-) Jeżeli tak, to wszelkie wcześniejsze prace nad projektem o Sergio przepadły, musiałbym robić na nowo ale to raczej byłoby proste ;-)

edit: Film nie działa.- Marlboro.
Mnich napisał(a):

To pytanie skierowane do mnie? :-) Jeżeli tak, to wszelkie wcześniejsze prace nad projektem o Sergio przepadły, musiałbym robić na nowo ale to raczej byłoby proste ;-)

Troszkę się zamieszania zrobiło :-> ;)

Pytanie ''Czyli już raczej nie wydasz tego moda, w którym w misjach pomagał nam Sergio? ''
Było skierowane do Mnicha

Pytanie ''Poza tym, jak postępy? Co już masz zrobione?''
Było skierowane do Bob Mylana

Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśniło. Przepraszam za małe zamieszanie :-)
Haha, tak myślałem ale wolałem się upewnić :lol: W każdym razie mam nadzieję że nie będzie już takiego bałaganu.

Skończe ten mod gdzieś 28 lub 30 lipca, tylko mówiłem że na MafiaTown.gram.pl nie można od tak sobie dodawać modów :-)