Piosenka z Mafii II

Wie ktoś może jak się nazywa piosenka, która leci, gdy Vito idzie do swojej matki (2 misja)? Bo jest fajna i pasuje do tego czasu :)
Dean Martin-Let it snow. to jest ta piosenka ;-)
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Bardzo często leci w radiu gdy Jimmy jeździ latem po mieście.
@UP
Trochę dziwne, zważywszy fakt, iż jest to typowo świąteczna pieśń.
To tak jakby latem nam puszczali w radiu WHAM! - Last Christmas. :shock:
Co do tamtej piosenki, to kojarzy mi się z filmem Bad Santa z Billy Bobem Thorntonem i z reklamą Jacobs Krönung, którą właśnie słychać na TVN. Zdaje się, że ta piosenka jest niezwykle popularna.
Widocznie programistom Mafii II znowu się coś poje**ło i wsadzili tę pieśń w nieadekwatnym sezonie :-P.
Obrazek
Mogli to wrzucić przez pomyłkę. Bo np w podstawowej wersji mafii ta piosenka nie była puszczana latem.
ogolnie w podstawce chyba ta piosenka byla puszczana okazyjnie :D chyba nie jako staly utwór :) ale niewiem mozliwe ze byla na liscie normalnych utworów w czasie zimy :)
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
W ogóle, gram teraz w The Betrayal of Jimmy i na liście odtwarzania są chyba wszystkie utwory dostępne w grze - co chwila mam jakąś piosenkę normalnie dostępną tylko podczas misji z podstawki mających miejsce w zimie.
A pozostając w temacie muzycznym - czy ktoś wie jak nazywa się ten utwór, w którym na trąbkach wygrywana jest wesoła melodyjka?
Kolego utworów które są grane w Mafii 2 na trąbkach jest trochę ,wiec będzie trudno ta "twoja wesołą melodyjkę" znaleźć.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Takich, na których nie ma wokalu, jest bardzo mało. Wystarczą mi jakieś tytuły, jak będzie w necie, to rozpoznam.
Wejdź tam gdzie masz zainstalowaną Mafie 2, potem w pc / sds / music / radio. Jeżeli ta piosenka leciała w zime to wejdź w folder "40", a jeżeli w lato to w "50". Jak już to zrobisz to wchodzisz w folder z nazwą radia, w którym ta piosenka leciała. Potem wpisujesz tytuły, które tam są w youtube i słuchasz :-P .
Troche głupawy sposób, ale sam tak znalazłem jedną piosenke :)) .
"Wole żyć w pidżamie niż umrzeć w garniturze..."

Leo Galante
albo wpisz Mafia 2 soundtrack :D moze cos znajdziesz :)
-Mam żone.. Nie zabijajcie mnie ,zrobię wszystko!
-Trzeba było myslec o żonie wczesniej
Lub sam wyciągnij muzykę z gry
wyciaganie-muzyki-z-mafii-ii-t1835.html
A można w Mafii 2 dodawać swoje utwory? Tak jak w GTA np :-D
Obrazek They never fight alone...
Spróbuj po konwertować .mp3 do .fsb i wgraj do tych folderów gdzie są oryginalne utwory, jeśli to nie zadziała to swoje piosenki ponazywaj tak jak są nazwane oryginalne. Znaczy się po prostu po zamieniaj stare na nowe.