Petycja do 2k Games

O pomoc proszą użytkownicy z forum 2k Games.

Obrazek Online Petition

JAK SIĘ PODPISAĆ!
Obrazek
W sumie i tak to oleja ale podpisalem sie:P
Też się podpisałem, może jednak coś z tego będzie?
Również się podpisałem. Może oleją może nie, ale warto dać znać wydawcom że graczom ta sytuacja się bardzo nie podoba. Wydaliśmy swoje pieniądze i mamy prawo dostać pełny produkt, a nie potem dokupywać jakieś DLC.
Mam 1573 podpis :D

PS. 1571 - Mateusz jakieś dobre nazwisko miał, bo znaków nie ogarnęło i wyszło śmiesznie :D KraÅkiewicz: ^^
"Lepiej żebyś pił niż palił twierdzi społeczeństwo, z tym że ziele to spokój, alkohol to szaleństwo!!"
Obrazek
Nie zapominaj ze to gracze sami napedzali kupno tych ich "wspanialych" DLC. Na przykladzie RDR, niedlugo wychodzi dlc ktory daje jakies nowe konie i to kosztuje 9,99$. Oczywiscie debile kupia sobie nowego konika do gierki, oni widza ze jest popyt, niedlugo dojdzie do tego, ze bedzie gra ktora ma 2 misje a kazda nastepna bedzie do kupienia w postaci DLC.
Raczej coś da bo ta petycja wystartowała wczoraj i już przeszło półtora tysiąca podpisów. A ta liczba ciągle rośnie.:D
dosia92 napisał(a):
Może oleją może nie, ale warto dać znać wydawcom że graczom ta sytuacja się bardzo nie podoba. Wydaliśmy swoje pieniądze i mamy prawo dostać pełny produkt, a nie potem dokupywać jakieś DLC.

Dokładnie, przynajmniej zobaczą, że gracze są źli, tak się nie robi. Jak oleją petycję i wydadzą płatne DLC, to wcale się nie zdziwię jeśli ludzie będą piracić.

Mam też pytanie - gdzie się to kurde podpisuje? Nie znam angielskiego i nie widzę tego nigdzie.

Sign petition i potem 1. Facebook Users (w twoim przypadku) //Paweł ;-)
Dzięki ;-) - G.
Obrazek
Zielony przycisk "Sign Petition"
a jak tą petycje podpisać bo i ja bym to zrobił
Klikasz na zdjęcie w pierwszym poście, potem na zielony przycisk "Sign this petition", wybierasz 4. Other users, wypełniasz swoje dane i klikasz sign this petition.

Również się podpisałem i do wiadomości dopisałem jeszcze, że czuje się oszukany :D
Let the good times roll
a zip code to co to? ten 4 punkt to mnie loguje na tej stronie?

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Zip code o ile się nie mylę, to kod pocztowy.

Wątpię w powodzenie takich petycji, bo zapewne Elizabeth i spółka się nią podetrze, ale inicjatywę popieram całym sercem i podpisuje się wirtualnym dłguopisem. Chociaż tyle można zrobić.
Kim jest ta cała Elizabeth ? Wiem tylko, że wybiórczo odpowiada na pytania na oficjalnym forum.
Zawsze możecie powiązać konta z Facebooka i Twittera