Petycja do 2k Games

Podpisane. Mam nadzieję, że chociaż coś ta petycja wskura.
eldorado2009 napisał(a):
Kim jest ta cała Elizabeth ? Wiem tylko, że wybiórczo odpowiada na pytania na oficjalnym forum.

Elizabeth to członkini teamu 2K. Razem z Danem i Jackiem (być może jest tam ktoś jeszcze, nie wiem, bo rzadko bywam na forum 2K) odpowiada na pytania i podaje różne informacje na ich oficjalnym forum.
OoxdooxXi40 napisał(a):
Zawsze możecie powiązać konta z Facebooka i Twittera

Ja właśnie powiązałam z facebookiem.

nivener napisał(a):
Wątpię w powodzenie takich petycji, bo zapewne Elizabeth i spółka się nią podetrze, ale inicjatywę popieram całym sercem i podpisuje się wirtualnym dłguopisem. Chociaż tyle można zrobić.

Ja też wątpię po ostatniej petycji. No ale przynajmniej zobaczą, że nam się to nie podoba. Coś przeczuwam, że nic z tym nie zrobią i oleją sprawę bezczelnie wydając płatne DLC.

nivener napisał(a):
Elizabeth to członkini teamu 2K. Razem z Danem i Jackiem (być może jest tam ktoś jeszcze, nie wiem, bo rzadko bywam na forum 2K) odpowiada na pytania i podaje różne informacje na ich oficjalnym forum.

I zamyka tematy z pytaniami, na które nie chcą odpowiadać ;]
Obrazek
Podpisane 7405 miejsce... 8-) :mrgreen:
Ale pewnie będzie (oby nie) tak jak koledzy napisali.... oleją sprawę ciepłym sikiem.
Lecz bądźmy dobrej myśli bracia! :-)

Ja nic nie wypełniałem tylko powiązałem konto z ''fejsbuka'' :-P
bądźmy dobrej? ostatnie DLC wyszło więc petycja jest zbędna bo nie dała nic. Temat chyba można zamknąć.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
No wiesz moim zdaniem to to wszystko z DLC powinno być w podstawowej mafii...
Ale nie warto się kłócić przy sylwestrze. Co nie? :mrgreen:
zgadzam się ale nie da się zmienić wydanych gier. za jakiś czas gra z wszystkimi DLC będzie kosztować tyle co na początku sama gra. Wiec wychodzi na jedno. ale no koniec tematu ;-)

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I