Newsy

Moim zdaniem powinna być możliwość wyjazdu za miasto, aby powłóczyć się koło za kołem i pozwiedzać tereny pozamiejskie, powiny być też misje, pościgi odbywające się poza miastem, tak jak to miało w Mafi.
No fajnie by było :-) ale ja bym chciał żeby była jakaś misja w innym mieście np. w Lost Heaven :-) wsiadamy do samolotu i lecimy do LH załatwić jakiś biznes ;-) taka rzecz była już w GTA:San Andreas jak lecieliśmy do Liberty City zrobić porządek :mrgreen: taka misja miała by swój unikalny klimat...nie sądzicie ?
Owszem :-) Sam chciałbym zobaczyć Lost Heaven kilka lat później ;-)
muore il bandito, la mafia vive
być może będziemy musieli w którejś misji uwolnić z więzienia Salierego, i pewnie pojedziemy w tym celu do lost Heaven :-)
Za Wikipedią:
Don Salieri
B.1876 D.1938? (Age 62?)

Introduced in: Molotov Party
Possibly dies after : Mission The Death of Art

The Don is the boss of the Salieri family that Tommy works for. He is a guy who's lived through a lot and doesn't get excited too easily. He is typical of a Mafioso, who has not built up his position just for money and does not always kill to get what he wants. He is friendly, but when he gets tough he can become dangerous. Sometimes business is more important than friendship to him. At the end of the game he is sentenced to life in prison. Salieri is presumed dead during his imprisonment in 1938.
Nie no Salieriego na pewno nie będziemy wyciągać z paki...to by się nie trzymało kupy.
no to fail xD

czyli po prostu złe zrozumienie fabuły głównej :oops:
Grisha napisał(a):

Te screeny są piekne :) I widać jak dokladnie sie 2K uczepilo Forda Custom 300 '57, przód (tyl w zasadzie też) jest kropka w kropke zrobiony, tylko szyba wymieniona.
Na takie cos wlasnie czekalem od czasow Mafii I. Moze nie na Fordowinę akurat, ale ogolnie na epoke motoryzacyjna :-> :mrgreen:
Obrazek
co do Saleriego:
skoro resztę życia spędził w więzieniu, to jak mógł wysłać ludzi, by zemścić się na Tommy'm ?
Obrazek
Obrazek
bolek napisał(a):
co do Saleriego:
skoro resztę życia spędził w więzieniu, to jak mógł wysłać ludzi, by zemścić się na Tommy'm ?

chyba Ralph kogoś wynajął po wyjściu z więzienia :-P <no bo jak inaczej?>
Myślicie że jak siedział w więzieniu to nie mógł wynieść jakiejś informacji na zewnątrz?? Mógł...wystarczy gryps lub zwykłe przekazanie tzw."cynku". Kilka słów i Tommy jest trupem.
muore il bandito, la mafia vive
Chodziło mi raczej o to, że na zobaczenie Saleriego jest duża szansa ;) A czy wyjdzie z więzienia, czy przemyci cynk- to już jego sprawa ;)
Obrazek
Obrazek
Salireli poprostu mógł przekupić klawisza, w więzieniu po prostu miał 'przyjaciół' którzy uciekli, lub wyszli z paki i zajęli się Tomem
watpie zebysmy salieriego sobaczyli czy uslyszeli o nim. Predzej jakas poboczna postac jak np. Salvatore, córka franka ktora powrocila do Ameryki, i inni mlodsi bochaterowie.
Murphy był optymistą.
A ja myślę, że to my będziemy tymi przyjaciółmi. Powiedzmy, że Don zleci nam odzyskanie diamentów z "chwili relaksu" i skieruje nas do Saleriego, a on postawi warunek zabicia Toma.

Mimo wszystko uważam, że Saleri albo Tom będzie.
Obrazek
Obrazek