Najlepszy antyvir

Mnich napisał(a):
barth89 napisał(a):
...ale kiedy wyszła najnowsza wersja avasta to znów do niej wróciłem i warto było :) Nie obciąża kompa, ma tryb gry, a do tego ładnie wygląda :)

Darmowa wersja 5.0.462?

Tak, dokładnie :)
http://gameplay.pl/barth89 | https://www.facebook.com/barth89pl <-------- ZAPRASZAM :)
Polecam KIS'a ale w wersji internet security:) najlepszy program antywirusowa z jakim mi kiedykolwiek przyszło pracować
Si vis pacem, para bellum.
Śmierć jednego człowieka to tragedia, śmierć miliona ludzi to statystyka. J. Stalin

Pentium Dual-Core 2.80 GHz | 2x2GB Ram|Nvidia GeForce 9800GT 1GB
Windows 7 Enterprise 32bit
Ja natomiast posiadam G date TotalCare 2010 ,od paru lat korzystam z uslug G daty i jestem bardzo zadowolony :-)
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Antywir nie jest po to żeby ładnie wyglądał tylko żeby nas chronił :)
Co do zachwalania to polecam Nod32. Ale nie używasz żadnych antywirów bo tylko zamulaja mi kompa ;P
Mi starcza tylko Firewall od MS, CCleaner i Malwarebytes.
ProGlitcherPL On YouTube | World War II Mod on MODDB | Blog Cukra
Ja to samo co "Sugar" + ComboFix. ;-)
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Ja polecam avast! Free Antyvirus :-). Naprawdę dobry nie przepuścił ani jednego wirusa. A w dodatku jest darmowy :-P
Obrazek
uzywam eset nod 32 antyvir .
jestem zadowolony i polecam go .
Podobnie jak użytkownik wyżej: ESET. Jak dotąd bez zarzutu. Wyłapuje wszystkie syfy.
Eset albo McAfee. Obecnie używam tego drugiego i jestem zadowolony ;-)
"Kiedyś zabije Cię Twój najlepszy przyjaciel" - Frank Coletti

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Najpierw używałem Nod32, teraz używam avasta i chyba go zmienię bo mnie strasznie denerwuje "Baza wirusów została zaktualizowana" szczególnie gdy takowy komunikat pojawi się podczas grania lub słuchania muzyki
Nie cytuj posta wyżej //dosia92

Przecież można to wyłączyć i nic nie będzie Tobie przeszkadzać.
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
dzięki człowieku dobrej woli za uświadomienie mnie, zwykłego śmiertelnika, ze istnieje taka możliwość.
Na prawdę, możecie uznać to za dziwne/głupie ale nie miałem o tym pojęcia :mrgreen:
Ja posiadam ESET NOD32 Antivirus i to według mnie jest najlepszy antyvir, nigdy mnie nie zawiódł. Nienawidzę za to Nortona, bo on co minutę mi wyskakuje i "pyta się" czy twój komputer jest bezpieczny i wykrywa cały czas wirusy, nawet jeśli w ogóle ich nie ma na komputerze :-x

Na szczęście Nortona wyp*****liłem już dawno za okno i mam święty spokój.
Ostatnią rzeczą, jaką facet chce oglądać na koniec dnia, jest żona - Al Bundy
według mnie to ESET NOD32 Antivirus posiadam właśnie jego. wcześniej miałem avasta jednak po tym jak mi nie wykrywał wirusów -pozbyłem się go na dobre.

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I
Z wszystkich które miałem: G-Data, NOD32, Kaspersky 2009, Avast, mks_vir najbardziej zapamiętałem i do teraz używam NOD32, jest dla mnie idealny pod każdym względem.