Misje Poboczne

Po przejściu całej gry nie ma misji pobocznych czy ktoś z was znalazł jakieś.
nie, bo nikt jeszcze nie przeszedł gry, dziś premiera :evil:
'Masz pit bulla, który wygląda jak jamnik, gibasz się jak pi#%ny rezus, zachwycasz się panem Kunta-Kinte, marnujesz scieżkę towaru mojemu kumplowi, a na koniec puszczasz mi film o facecie w łódce

-No właśnie kim ty w ogóle k&^a jesteś, pajacu?'
Hahahahaha, nikt nie przeszedł gry, a to dobre. Ja już Mafie 2 przeszedlem 3 dni temu.... "Nikt nie przeszedł" hahahaha ^^

Hahahahah, a chcesz warna piracie? Przeszedłeś to zajebiście, ale chwal się tym na warezach //dosia92
Bo w pirackiej wersji nie ma pobocznych misji. 8-)
"Nie ma nieba dla spryciarzy..."
Skidrow wyrzucił misje poboczne aby gra ważyła jak najmniej :-)
[*] świeczka dla wszystkich. Jak Skidrow mógł wyrzucić misje poboczne tylko po to aby gra ważyła jak najmniej? Co go to obchodzi ile gra waży...Z tego co pisze na nfohump Skidrow zamiast wywalić to dodał jeszcze 2 mini DLC (nowe autka i coś jeszcze)....
Hahahahaha, nikt nie przeszedł gry, a to dobre. Ja już Mafie 2 przeszedlem 3 dni temu.... "Nikt nie przeszedł" hahahaha ^^

Czasami zadziwia mnie bezczelność piratów, jak ktoś ściągnął to jego biznes. Ale niech się tym nie chwali, a taki delikwent przyjdzie śmieje się prosto w twarz że spiracił i co? Moderacja zamiast dać bana to się cacka. Prosiłbym o usuwania z życia forum takich klientów...
matrix991 to była ironia.. każdy wie że w pirackiej jak i legalnej wersji nie ma misji pobocznych...
a nie prawda bo jest jedna misja poboczna...

Jak jest to się pochwal, a nie zachowuj jak dziecko. Ostrzeżenie ustne - Cukier
no jaka
Są "nawet" dwie. Przynajmniej mi się tak wydaje. Jedna dot. pomocy kobiecie przy stłuczce (zaraz pod domem Joe'ego - nie pamietam w ktorym rozdziale) a druga- jak sam achievement wskazuje(grałem w wersje na xboxa 360) dot. pomocy przy naprawie samochodu. Tej drugiej nie udało mi sie wykonac,ba... nawet jej nie zauwazyłem, a akurat za tą drugą jest "osiągnięcie".
no dobrze ale jest przecież Burski i Derek i kiedy sie do nich podchodzi mówią że w tej chwili nie maja dla mnie pracy mówią żeby przyjść póżniej i w każdym rozdziale próbowałem podjechałem do nich i zawsze mówią tak samo
dawidra napisał(a):
no dobrze ale jest przecież Burski i Derek i kiedy sie do nich podchodzi mówią że w tej chwili nie maja dla mnie pracy mówią żeby przyjść póżniej i w każdym rozdziale próbowałem podjechałem do nich i zawsze mówią tak samo

Ja nie miałem u nich zadnej pobocznej misji. Jedyne co można u nich zrobić to zarobić kasę:
-U Burskiego poprzez złomowanie samochodów(około 400$ od samochodu)
-U Dereka poprzez sprzedaz luksusowych samochodów. Naprzeciwko jego biura jest taka platforma na która się wjeżdża(z cenami roznie ale zazwyczaj ponad 2 kafle:D)
Eh najlepsza misja to w hotelu dla mnie
JEST MISJA POBOCZNA ZNALAZŁEM !! ....

Zachowujesz się jak Troll :P. Ostrzeżenie ustne - Cukier

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I