Bart3r napisał(a):
Są "nawet" dwie. Przynajmniej mi się tak wydaje. Jedna dot. pomocy kobiecie przy stłuczce (zaraz pod domem Joe'ego - nie pamietam w ktorym rozdziale) a druga- jak sam achievement wskazuje(grałem w wersje na xboxa 360) dot. pomocy przy naprawie samochodu. Tej drugiej nie udało mi sie wykonac,ba... nawet jej nie zauwazyłem, a akurat za tą drugą jest "osiągnięcie".
Masz rację stary pisząc o tych misjach. Ta druga o której piszesz jest zaraz po powrocie z wojska (2 rozdział). Wychodzicie z domu i pomagacie Frankie. Później idziecie spacerkiem w stronę chaty Joego. Jak dojdziecie do głównej ulicy to przejdzie na drugą stronę. Tam będzie samochód z otwartą maską oraz kłucący się małżonkowie. Jak skończą się obsmarowywać to facet powinien się wkurzyć i odejść zostawiając kobietę samą. Oczywiście podchodzimy do maski i naprawiamy auto, po czym kobieta nam dziękuję i dostajemy osiągnięcie :D Na tą pierwszą misję o kórej piszesz jest trafić łatwo. Na samym początku któregoś rozdziału (jeszcze przed więzieniem - na filmiku rozmawiamy z jedną z lasek Joego), kiedy wyjdziemy z domu pojawi się mała scenka jak jakiś koleś uderza w samochód wyżej wymienionej kobiety. Oczywiście możemy jej pomóc, za co zostaniemy nagrodzeni - niestety nie przez kobietę :P Mam nadzieję, że pomogłem.