Mniku, zgłosiłeś się do mnie na PW, wiec nie widzę potrzeby, żebyś zgłaszał się tutaj w temacie.
Widzę, że spora część uczestników rozwiązała już pierwszy zestaw. Przypominam o przestrzeganiu limitu czasowego, który wynosi 5 minut.
---
Przepraszam za kolejny już post za postem, ale mam ważny komunikat. A więc;
Drodzy Państwo. Kilka dni temu dostaliście Państwo na PW linki do pierwszego zestawu wraz z instrukcją. Było w niej wyraźnie napisane, żeby zarejestrować się na stronce z quizem podając
taki sam nick, co na MafiaTown. Widzę, że dwóch użytkowników ma problemy z czytaniem i pierwszy podał swoje imię, a drugi jakiś inny nick, którego na liście użytkowników wcale nie ma, to jakim cudem ja mam wiedzieć który z uczestników ten zestaw rozwiązywał?. Tak się bawić nie będziemy. Zestaw drugi dostaną tylko ci użytkownicy, którzy podali przy rozwiązywaniu pierwszego zestawu swój prawdziwy nick (taki sam jak na MafiaTown) na stronce z quizem, a zgodnie z planem, następny zestaw już w niedzielę, czyli pojutrze.
Howgh
Wesołych Świąt :)
~Organizatorzy
Edit:
Przypominam, że trzy osoby jeszcze nie rozwiązały zestawu. W niedzielę o 12 już będzie on nieaktywny!
---
Pierwszy zestaw został już zamknięty. Wyniki na stronce prezentują się następująco:
Na forum zaś te wyniki prezentują się tak:
1. DMateo07 - wynik: 18/20 pkt., czas 2 m 44 s
2. Johnny - wynik: 18/20 pkt, czas 4 m 36 s
3. Mnich - wynik 16/20 pkt, czas 5 m 23 s (-2pkt za przekroczenie czasu)
4. Joguś, wynik 16/20 pkt, czas 1 m 47 s
5. nivener - wynik 16/20 pkt, czas 4 m 9 s
6. kubala102 wynik 15/20 pkt., czas 1 m 29 s
7. Mniku - wynik 15/20 pkt, czas 4 m 28 s
8. Pesci - wynik 14/20 pkt, czas 2 m 46 s
9. Woody - wynik 14/20 pkt, czas 2 m 10 s
10. MadaraUchiha - wynik 11/20 pkt, czas 2 m 20 s
Poszło Wam wszystkim całkiem nieźle, kolejny i ostatni zestaw z TCOLH już dziś o 20:00.
„An eye for an eye makes the whole world blind.”
~Mahatma Gandhi