Metro w "Joe's Adventures"?

Obczajcie screen z najnowszego newsa:

http://i56.tinypic.com/14j3p83.jpg

Jak myślicie, czy twórcy udostępnią nam metro w najnowszym dodatku DLC? Wiadomo, może to być tylko misja na stacji, no ale skoro pokusili się o jej zrobienie to czemu by nie zrobić całej komunikacji? Albo inaczej, komunikacja była a może teraz zostanie odblokowana?
Być może bo w Joe Adventures dostajemy nowe budynki!!!
Może jeden z tych budynków to stacja metra?
Było by fajnie :-P
Wydaje mi sie ,ze metro w tym dodatku bedzie udostepnione.Lecz screen za duzo nic nie mowi bo moze byc to tylko reklama tego DLC.
Światem nie rządzą prawa spisane na papierze,światem rządzą ludzie .
Hmmm,ciekawe.Może twórcy będą milsi,i udostępnią metro?Mam nadzieję,że w "Joe Adventures"będzie jeszcze taksówka.
Obrazek
Myślę że to jednak screen do "zbajerowania" fanów, osobiście nie biorę tego screena na poważnie, ale mogę się mylić :))
Całkowicie się zgadzam z dosia92.Niby wszystko fajnie,a potem próbujemy wsiąść,a tu nic.Poprostu 2K naciąga graczy.Dla nich tylko kasa się liczy.

O.T. Mój setny post( na liczniku) :mrgreen:
Obrazek
Moze jeszcze cos z tej gry wyjdzie- szkoda tylko, ze naszym kosztem. Zreszta 2k juz pokazalo nam jak nalezy podchodzic do screenow i filmikow.

@Down: Jeśli chodzi ci o mnie, to mam na myśli ten temat: mafia-ii-zostala-wykastrowana-t1941.html
Co masz na myśli :?:
Fajnie by było, gdyby większość (już nie mówię o całości, ale chociaż większość) rzeczy, które wycięli z gry, były zamieszczone właśnie w Joe's Adventures.
Obrazek

Dopiero teraz zwróciłem uwagę na mapę ^^. Jak będę miał chwilę pobujam się po Empire Bay i obczaję czy na tych liniach są jakieś przystanki.
A gdzie znalazłeś te mapę?
odezwali się...... wielcy fani mafii 2 którzy wręcz srali z szczęścia przed premierą, a teraz jak jadą po 2K. nie potrafią uwierzyć w ani jednego screena. dla każdej firmy liczy się kasa to po pierwsze. po drugie oni robili tą mafie 8 lat i nie zasłużyli sobie na takie potraktowanie z strony fanów. kupie te DLC jak będzie w wersji polskiej.

Pozdro dla prawdziwych fanów. jeżeli wogóle tacy są.
Po pierwsze to gry nie robili 8 lat tylko 3.
A po drugi takie piszę tak bo to 2K pocieło mafie 2 na DLC.
TheMafiozoMs napisał(a):
A gdzie znalazłeś te mapę?

Na screenie z pierwszego posta :roll:

TheMafiozoMs napisał(a):
Po pierwsze to gry nie robili 8 lat tylko 3.

To, że Mafię zapowiedziano w 2007 nie znaczy, że w tym roku zaczął się proces produkcyjny...

TheMafiozoMs napisał(a):
A po drugi takie piszę tak bo to 2K pocieło mafie 2 na DLC.

Jak już to 2K Czech.
no tak metro będzie (może ) jako budynek jedna misja zabić kogoś w metrze(budynku) ale bujać się metrem to wątpię zbyt wiele by im to zajmowało w dodatku... tak myślę... pozatym mi go nie potrzeba w mafii I kilka razy byłem w metrze...na dodatek w tedy gdy misja tego wymagała... a w FR może raz byłem..

Vito & Joe's Adventures -Mod for Mafia I