Metro w "Joe's Adventures"?

Dokładnie, metro IMHO jest zbędne w FR. Dla misji jak najbardziej może być udostępnione :]
I5 760 4.2 GHZ | Asus Maximus III Formula | G. Skill ECO 1600 MHZ CL7 | Seasonic X-Series 750W | EVGA GTX 480 | Samsung 2233RZ | OCZ Vertex 2 100 GB SB | Obsidian 800D
powered by LiquidCooling
Czy na tym screenie Joe nie ciągnie Marty' ego ?!?!
Obrazek
Chryste....

a zauwazyles ze modele ludzi w tej żenującej grze ciągle się powtarzają ?
Obrazek
Powtórzę pytanie. Czy wiadomo coś o Free Ride w "JA" ?
Nie,to nie będzie jak JV.Nie będziesz wybierał sobie misji,tylko tak jak w podstawie:rozdział po rozdziale.
Obrazek
A wiadomo ile będzie misji :?:

Następny off-top będzie ukarany
Echh..Nie,jescze nie wiadomo.
Obrazek
Oby tylko nie było ono dostępne tylko i wyłącznie w jakiejś misji...
Ponieważ się nudziłem,postanowiłem sprawdzić,gdzie można by było wsiąść do metra(lub jego atrapy :-x ).Mało jest tych miejsc(niestety).Patrzyłem po prawie całej linii metra.Nie będę przedłużał i zapodam mapkę:
Obrazek.Te miejsca są zaznaczone zielonym kolorem.(Ten tekst napisałem jasnym,bo ciemny to kolor modków;])

(no :)) )Uploaded with ImageShack.us
@Quatrox: Skoro są pliki metra,to może jednak będzie metro?Ja chciałbym jeszcze taksówkę:D
Obrazek
Ciekawe. Myślicie że to będzie jak w JV? Dwie linijki dodać w pliczku i mamy metro? Bądź co bądź, pliki metra są w grze (jako pojazd).
Oby był wstęp wolny do metra a tak przy okazji na trailerze chybka widać jak Joe wchodzi do centrum handlowego...
Kubaxxx10 napisał(a):
Czy na tym screenie Joe nie ciągnie Marty' ego ?!?!

Na to wygląda.

Goose napisał(a):
Chryste....

a zauwazyles ze modele ludzi w tej żenującej grze ciągle się powtarzają ?

Modele głównych i ew. pobocznych postaci ?
Z metrem byłoby the best ale też fajniebybyło gdyby można było jeżdzić taksókami jako pasarzer.
@Up Co to jest za słowo"fajniebybyło"?Albo "taksókami"?Jak nie masz spacji, to sobie skopiuj :mrgreen:
Do rzeczy.Na screenie Joe nie ciągnie Marty'ego.Marty miał wtedy z dziesięć lat :roll: Joe Adventures dodaje pewnie jakąś linijeczkę,która usuwa kolizje i tekstury wejść na stacje metra i tyle.
Obrazek
NIekoniecznie, Joe moze ciągnąć Marty'iego bo ta misja może przecież rozgrywac się w tym samym roku w którym Vito wyszedł z paki(a właściwie tuż przed tym jak Vito wyszedł)