Ja z góry przepraszam za negatywną opinię, ale mam prawo się nią podzielić w tym temacie. No to korzystam z oferty...
Jak wbijam na MT, to mam wrażenie, że jestem na jakimś odpuście na Ukrainie. Od tych jaskrawych barw, to się w oczętach aż pierdzieli.
Header jest wielki jak kloc trolla - zajmuje 20 % strony głównej.
Muszę wbijać na forum, żeby zobaczyć nowe posty, bo na głównej ich nie widać... Ależ usprawnienie.
Po co ta diaporama ilustracji gier Mafia? Przeźroczystość też jest ciut za wysoko ustawiona. Do rozdzielczości się nie czepiam, bo jest lepiej niż było. Dziękuję też za ulepszony panel admina, to jest dobre. Ale kto napisał "Nadesłane News'y" i "Postów w Shoutbox'ie" w tym panelu? Po co te apostrofy?? Na głównej, jakoś ich nie ma.
Nie chce mi się już pisać, ale wszystko wskazuje na to, że MTv3 miało "być na bogato" (pogardliwe określenie czegoś wieśniackiego, bo oni tak lubią jak się błyszczy - używane w Łodzi) i to się udało!!
Nie czuję się już jak na MT... To tak jakby jakaś inna firma nas przejęła i jakieś dzikie bezsensowne restrukturyzacje zrobiła.
MT - it will never be the same again!