Nasz projekt koncentruje się na stworzeniu całej gry Mafia: The City of Lost Heaven na nowym silniku graficznym. Projekt został rozpoczęty w grudniu 2014 roku, choć plany jego zrealizowania sięgają grubo ponad pół roku wcześniej. Obecnie projekt coraz bardziej się rozwija, pracujemy nad stworzeniem trybu freeride. Menu gry zostało w pełni ukończone i można przetestować je na naszej stronie internetowej. Poniżej można przeczytać kim są twórcy a także zobaczyć screeny z prac. Informacje na temat projektu będziemy publikować za równo na stronie internetowej jak i w tym temacie.
Data premiery?
Prosta odpowiedź. Kiedy skończymy...
Gdzie można to pobrać?
Aktualnie nie można pobrać żadnej wersji. Udostępniliśmy jedynie menu , można je wypróbować na naszej stronie internetowej.
Czy mogę być testerem?
Aktualnie nie potrzebujemy testerów.
W jaki sposób mogę pomóc?
Możesz się zgłosić pod adresem http://lost-heaven.pl/?page_id=30
Czy gra będzie dostępna do pobrania za darmo?
Tak.
Czy można oczekiwać wydania w przyszłym roku?
Nie możemy tego potwierdzić. Obecnie prace trwają pełną parą.
Czy będą misje?
Planujemy je dodać po wydaniu samego trybu freeride.
Czy będzie multiplayer?
Tryb multiplayer jest gotowy, możemy go zaimplementować w każdej chwili. Lecz na razie nie planujemy go dodać.
Prosta odpowiedź. Kiedy skończymy...
Gdzie można to pobrać?
Aktualnie nie można pobrać żadnej wersji. Udostępniliśmy jedynie menu , można je wypróbować na naszej stronie internetowej.
Czy mogę być testerem?
Aktualnie nie potrzebujemy testerów.
W jaki sposób mogę pomóc?
Możesz się zgłosić pod adresem http://lost-heaven.pl/?page_id=30
Czy gra będzie dostępna do pobrania za darmo?
Tak.
Czy można oczekiwać wydania w przyszłym roku?
Nie możemy tego potwierdzić. Obecnie prace trwają pełną parą.
Czy będą misje?
Planujemy je dodać po wydaniu samego trybu freeride.
Czy będzie multiplayer?
Tryb multiplayer jest gotowy, możemy go zaimplementować w każdej chwili. Lecz na razie nie planujemy go dodać.
Zapraszamy do dyskusji i zadawania pytań w tym temacie :)