Tommy Gun napisał(a):
Bolt się tak rozszalał,że boję się swojego moda wypuszczać.
Spokojnie, spokojnie.
Mojej opinii nie zasięgniesz przez dłuższy czas. Komputer na jakim uruchamiałem Mafię ll uległ poważnej awarii.
Może faktycznie zbyt się rozpisuję, ale zazwyczaj zwracam uwagę na najmniejsze szczególiki
Lubię mieć coś dopracowanego, aby w niemal każdym aspekcie sprawiało frajdę. Gdy jakiś element nie zadowala, od razu dzielę się swoją opinią.
Edit
BorgNine napisał(a):
w tym modzie chodzi o to że teraz liczy się spryt i refleks.
A nie latania z Tommiganem tu i tam i tratatatatataatatata na lewo i prawo.
Heh. No racja. Po dopracowaniu tego obrzyna przejście gry na tej modyfikacji stanie się nie lada wyzwaniem, nawet dla weteranów Mafii. W sumie to nawet mnie to przekonało (właśnie obawiałem się najbardziej misji "Śmierć Sztuki"). Spróbuję swoich sił po pojawieniu się kolejnej wersji. Już widzę siebie klnącego w monitor...
BorgNine napisał(a):
Teraz Colt detective zyskał przydatność gdy w niezmodyfikowanej grze pieszy przyjmuję 5 strzałów na klatę z bliska.
I to jest spoko. Dobrze wykonany element.
BorgNine napisał(a):
Gra niema systemu osłon?
poconaco?!
Ja wystawiam dłoń z bronią za ścianę a wróg próbuję nieudolnie w nią trafić kiedy wypstryka magazynek ja strzelam mu w łeb.
I w zasadzie tylko wtedy jest okazja by zabić oponenta (ewentualnie jak stoi nieruchomo i obróci się w inną stronę)