Jestem już po przejściu gry i o dziwo było nawet łatwiej niż w oryginale
Wszystko dzięki temu, że przeciwnicy byli na jeden, góra dwa strzały. Trzeba było skutecznie się osłaniać i czekać aż przeładują broń albo zaczną biec itp.
Oczywiście zdarzyło się kilka momentów krytycznych w takich misjach jak "Świetny Interes" gdzie głównym czynnikiem niezaliczenia misji była śmierć Pauliego lub Sama albo gdy byłem na półmetku "Śmierć Sztuki" kiedy na starcie chłopcy obrzynowcy zjechali mi całe życie.
Ogólnie najtrudniejszym momentem w grze była ucieczka przed gangsterami Morello w misji "Uciekinier"
Zaliczyłem misję biegnąc cały czas bokiem.
Zmieniłem swoje nastawienie do tejże modyfikacji i muszę ją teraz ocenić bardzo pozytywnie. Zmienia on radykalnie rozgrywkę z typowej strzelanki na taktyczną
Chyba pozostawię ją w swojej Mafii na dłużej.
BorgNine napisał(a):
Moje "modyfikacje" to marne gnioty które robione są w programach których obsługi nawet debil się nauczy.
Obsługi BSV6.0 każdy się nauczy a Value Editor tym bardziej.
Ja mam mnóstwo pomysłów na nowe modyfikacje do Mafii, lecz brakuje mi umiejętności (nie potrafię obsługiwać ani BSV ani Value Editora) więc chyba jestem jakimś nad-debilem, że potrzebuję do tych dziecinnie prostych programów jeszcze solucji...
Poza tym Twoje mody są dobre. Mini Army Mod po dopracowaniu będzie naprawdę przydatny, zaś Realistic Gun Stats jest świetny