Mafia nie chce się włączyć

Mianowicie mam problem z włączeniem gry, co chwila gdy włączam grę wychodzi napis " Program Mafia II Application przestał działać" i windows wyszukuje błędów. Przez około dwa tygodnie nie grałem w Mafie przez te durnowate aktualizacje a teraz jak je ściągnąłem to mi to wyskakuje :-x . Pomóżcie mi, nie mam pojęcia jak ją włączyć od instalować? I zapomniałem dodać jeszcze mi pisze że coś nie tak z PhysX ale dziś już przestało pokazywać ten komunikat .
Obrazek
najwyraźniej przerywana aktualizacja narobiła bigosu.
Trzeba zainstalować jeszcze raz.

Przy okazji, skoro masz wolne łącze zaraz po instalacji wykonaj kopie bezpieczeństwa za pomocą apletu Steam, będziesz miał na przyszłość.
Poprosimy login Steam
Obrazek
Soberat napisał(a):
Poprosimy login Steam

yyy tzn?
mnie? publicznie? :)
Nie ciebie tylko tego co zadał pytanie o.O Przy okazji, jak nie wiesz co to jest login Steam, to znaczy że masz pirata
Obrazek
nie chodzi o to czy wiem, tylko czy mnie się pyta, bo nie zasytował kolegi tylko podpisał pod moją wypowiedzią
Nie niemam pirata, dla śmiesznych paru funtów nie będę kradł softu
mój login: mikrusmielecki
Próbowałem instalować jeszcze raz, aktualizacja przerwała mi się dwa razy gdyż rozłączył mi się internet i nadal to samo nic się włączyć niechce. Mafie II odinstalowywałem i instalowałem z 4 lub 5 razy gdyż miałem z nią drobne problemy (chodzi o save). :cry:
Obrazek
Może spróbuj zainstalować cracka. Ominiesz wszystkie aktualizacje ;-)
Obrazek
L.A. - the city of crimes
A jakiś inny sposób, nieznam się na crackowaniu?
Obrazek
  1. Sprawdź spójność plików (gdzieś na forum powinna być instrukcja jak to zrobić).
  2. Jeśli nie pomoże - zainstaluj ponownie sterowniki od karty graficznej
Sprawdziłem spójność plików to nie zadziałało. Zainstalowałem ponownie sterowniki do karty graficznej również nie pomogło. Czy ma to coś do rzeczy że mam Zestaw Dodatków Do gry Mafia i raz go instalowałem a teraz przy tych problemach nie instalowałem. Liczę na waszą pomoc :-)
Obrazek
Może sprawdź w plikach czy nie masz jakichś modów zainstalowanych? Na przykład mi się nie chciała włączyć taka gra Empire: Total War - przez pół roku się męczyłem, a wystarczyło usunąć niepotrzebne skrypty po modzie.
Miałem zainstalowany Free Ride ale go wywaliłem i nic (chyba ten plik wywalałem). Ten Free Ride gdzie powinien być zainstalowany, wydaje mi się że w sds-pl gui man. To mi wyskakuje gdy próbuję włączyć mafię Obrazek
Ach marzy mi się pogranie w Mafie.
PS. kiedyś i dzisiaj gdy włączalem mafie w (Komputer Acer (C): Pliki programów (x86) Steam steammaps common mafia ii Pc) I aplikacja Mafia 2 wychodzi mi PhysX not initialized. System Software will be instaled.
Obrazek
Od instaluj mafię programem Revouninstaler ® wybierz w nim opcje zaawansowaną i tam wyczyści ci wszystko co gry dotyczy. Potem od nowa czyściutko zainstaluj
Radio Wolny YT!!!

Działamy o każdej porze dnia i z każdą częstotliwością!!!! http://www.youtube.com/user/RadioWolnyYT
Odinstaluję za miesiąc. Gdy próbuję włączyć mafie tym razem teraz to mi wyskakujeObrazek

I pytanie o co w tym chodzi po kliknięciu OK instaluje sie ale po 1,5 sekundy wyłącza się.
Obrazek